Ελ Κααμπί: «Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε ως εδώ!»

Ο Aγιούμπ Ελ Κααμπί μετά τα δύο ακόμη γκολ κατά της Άστον Βίλα που προσυπέγραψαν την παρθενική πρόκριση του Ολυμπιακού σε τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου  δήλωσε ευτυχισμένος, παραδέχθηκε ότι η ομάδα ξεπέρασε πολλές δυκολίες αλλά  κι ότι η ομάδα πρέπει να στραφεί σε πρώτη φάση στους αγώνες πρωταθλήματος που απομένουν!

Ελ Κααμπί: «Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε ως εδώ!»

Έχοντας σκοράρει τα 5 από τα έξι γκολ του Ολυμπιακού στους δύο ημιτελικούς του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής του ζευγαριού και MVP του.

Μιλώντας στην COSMOTE TV, ο Μαρονικός επιθετικός (πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 10 γκολ) τόνισε πόσο ευτυχισμένος είναι, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν ήταν εύκολη η διαδρομή:

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής επιθετικός ανέφερε:

«Όχι, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Άστον Βίλα (σσ. γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Ευχαριστώ το σταφ και όποιον με βοηθάει. Είναι μια μεγάλη στιγμή, ξεπεράσμε πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα δύο ματς. Ξέραμε ότι η Άστον Βίλα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σήμερα είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας, που μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε και θέλουμε να πάμε καλά στον τελικό».