Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 10-8: Της έσπασε το αήττητο και έβαλε πλώρη για τετράδα!

Μια νίκη ύψιστης σημασίας στη «μάχη» για την πρόκριση στο Final Four του LEN Champions League πήρε ο Ολυμπιακός που υπέταξε με 10-8 στον Πειραιά τη Φερεντσβάρος σπάζοντας το αήττητό της.

Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 10-8: Της έσπασε το αήττητο και έβαλε πλώρη για τετράδα!

Αποφασισμένος να βρεθεί στο Final Four του LEN Champions League είναι ο Ολυμπιακός! Οι νταμπλούχοι έκαναν σκόνη και θρύψαλα το αήττητο της Φερεντσβάρος, την οποία και νίκησαν με 10-8 στον Πειραιά για την 4η «στροφή» των προημιτελικών ομίλων.

Έπειτα από ένα πολύ «κλειστό» πρώτο οτκάλεπτο με μεγάλη αστοχία από τις δύο ομάδες, οι Πειραιώτες πήραν διαφορά τριών γκολ στην δεύτερη περίοδο την οποία και υπερασπίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο «μπλοκάροντας» τα ατού των Ούγγρων.

Ο Γκίλλας πρωτοστάτησε στο σκοράρισμα με 3 γκολ ενώ στη δράση επέστρεψε ο Νικολαΐδης ο οποίος βρήκε και δίχτυα παίρνοντας το ριμπάουντ σε σουτ του Φουντούλη.

Με το πέρας λοιπόν της τέταρτης αγωνιστικής, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου μαζί με τη Φερεντσβάρος, υπερτερούν όμως καθώς στη Βουδαπέστη είχαν ηττηθεί με 11-9. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελονέτα στις 3 Μαΐου και κλείνει τον όμιλο στον Πειραιά κόντρα στη Μπρέσια στις 14 Μαΐου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-3, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Γκίλλας 3, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Μπάλαζ Νιέκι): Ζάκονι, Μάντιτς 2, Πολ 1, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ντι Σόμα 1, Φέκετε 1, Βιγκβάρι, Νέμετ, Βάργκα 1, Γιάνσικ 1, Νάγκι, Βόγκελ