Άστον Βίλα: Το παλεύει ο Μαρτίνες για Μπράιτον και Ολυμπιακό

Ο Ντίμπου Μαρτίνες κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τη Μπράιτον, ενώ… βλέπει και Ολυμπιακό.

Άστον Βίλα: Το παλεύει ο Μαρτίνες για Μπράιτον και Ολυμπιακό

Στην Άστον Βίλα δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το σοκ του εντός έδρας 4-2 από τον Ολυμπιακό, αλλά μπροστά τους έχουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπράιτον για την Premier League.

Από την πρώτη αναμέτρηση απουσίαζε ο Ντίμπου Μαρτίνες, διότι ήταν και τιμωρημένος, αλλά και είχε έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο. Για τους «χωριάτες» ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Μαρτίνες, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον Ουνάι Έμερι ο Αργεντινός γκολκίπερ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη δράση στο ματς με την Μπράιτον. Εάν συμβεί αυτό θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ισπανού προπονητή για τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

«Αύριο που είναι η προπόνηση μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για παίκτες που αγωνίστηκαν χθες και άλλους που είχαν μικροτραυματισμούς. Μέχρι αύριο είναι αδύνατο να γνωρίζουμε. Αύριο είναι η μέρα κλειδί. Σε περίπτωση που ο Μάρτινες αισθάνεται άνετα και δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος», ανέφερε ο Ουνάι Έμερι.