Conference League: Τι ισχύει με τα εισιτήρια του τελικού

Πόσα εισιτήρια θα λάβει η κάθε ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό του Conference League και πως μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί ένα μαγικό χαρτάκι.

Conference League: Τι ισχύει με τα εισιτήρια του τελικού

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άστον Βίλα στο πρώτο παιχνίδι με 4-2 και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του Conference League. Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει εξασφαλίσει τίποτα, αλλά έχει κάνει ένα άλμα για να βρεθεί στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια και να παίξει για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους μία δύσκολη ρεβάνς με την Άστον Βίλα που είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, αλλά από την άλλη γίνεται και κουβέντα για τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού.

Συγκεκριμένα η κάθε ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό του Conference League θα πάρει από 9.000 εισιτήρια. Συνολικά τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι 27.100 και για τις δύο ομάδες και το ευρύ κοινό θα διατεθούν 21.000 μαγικά χαρτάκια.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μέσω του εξής συνδέσμου UEFA.com/tickets και ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να πάρει μέχρι τέσσερα εισιτήρια.

Αναλυτικά οι τιμές τους είναι οι εξής:

Fans First (για τους φιλάθλους των 2 ομάδων): 25 €

Κατηγορία 3: 45€

Κατηγορία 2: 85€

Κατηγορία 1: 125 €