Μεντιλίμπαρ: «Να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε με την ΑΕΚ»

Στους παίκτες του Ολυμπιακού που επέστρεψαν από το διήμερο ρεπό μίλησε ο Μεντιλίμπαρ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεντιλίμπαρ: «Να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε με την ΑΕΚ»

Ομιλία στους παίκτες του παρέθεσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις στου Ρέντη ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική των play-off κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε την ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα, λέγοντας στους παίκτες τους ότι με την επιστροφή των διεθνών θα δουν βίντεο με τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσουν την «Ένωση».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να περάσατε χρόνο με τις οικογένειές σας. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολο πρόγραμμα και από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σωστά. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή, πολύ σημαντικό για εμάς. Όταν μαζευτούμε όλοι θα σας δείξω βίντεο για τον τρόπο, που παίζει η ΑΕΚ και τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».