ΑΕΖ - Δόξα 3-2: Σασπένς, πέντε γκολ, ανατροπή και «διπλό» για την ομάδα της Κατωκοπιάς

Η Δόξα κέρδισε με ανατροπή εκτός έδρας την ΑΕΖ με 3-2.

ΑΕΖ - Δόξα 3-2: Σασπένς, πέντε γκολ, ανατροπή και «διπλό» για την ομάδα της Κατωκοπιάς

Η Δόξα κέρδισε με ανατροπή εκτός έδρας την ΑΕΖ με 3-2 και διατήρησε τις μαθηματικές πιθανότητες της, οι οποίες θα μηδενιστούν σε ενδεχόμενο που η Καρμιώτισσα κερδίσει την Τετάρτη τον Οθέλλο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Σάμπο στο 9′, ωστόσο η προσφυγική ομάδα που ήταν καλύτερη από εκείνο το σημείο και εντεύθεν γύρισε το παιχνίδι με το αυτογκόλ του Σιφναίος στο 48′ και με τον Τρούγιτς στο 58′.

Ο Ιωσηφίδης ισοφάρισε προσωρινά στο 74′ με το καλύτερο τέρμα της βραδιάς, ωστόσο ο Σέρβος με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Δόξα θα μπορούσε να πετύχει λίγα λεπτά προηγουμένως το τρίτο γκολ, αλλά ο Πούριτς σημάδεψε το δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΖ: Στυλιανού, Παστελής, Αντωνίου (67′ Χ. Αντωνίου), Σλόγκαρ (64′ Σαρφό), Ρότσα (76′ Χαραλάμπους), Ματόνγκο (46′ Ιωσηφίδης), Ελευθερίου, Σιφναίος, Ντιγκινί (64′ Ντιομάντ), Χρίστου, Σαμπό.

Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Θεοφάνους, Χ. Αντωνίου, Σαρφό, Χριστοφή, Χαραλάμπους, Τζούνιορ, Ρουίζ, Κλε, Ιωσηφίδης, Αντωνιάδης, Γιουσούφ.

ΔΟΞΑ: Κυριάκου, Φοφανά, Τρούγιτς (60′ Τραϊτσέφσκι), Σαντίκ, Ναμπί (87′ Λοϊζίδης ), Αντενόν, Βελκόφσκι (79′ Προβυδάκης), Β. Κυριάκου, Χ. Κυριάκου, Πούριτς, Χάνι (79′ Ασάντε).

Στον πάγκο: Μανουσόπουλος, Αντωνίου, Τραϊτσέφσκι, Αντωνιάδης, Προβυδάκης, Ασάντε.

Κίτρινες Κάρτες: Σαρφό / Φοφανά, Β. Κυριάκου, Πούριτς

Στάδιο: VITEX «Αμμόχωστος – Επιστροφή»
Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας
VAR: Αντωνίου Μενέλαος
AVAR: Χριστοδούλου Ιωάννης
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα

Πηγή: protatlima.com