«Παιχνίδι υψηλού κινδύνου το ΠΑΟΚ-Μπριζ»

Τα όσα αναφέρουν οι Βέλγοι για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ την Πέμπτη (18/4) στην Τούμπα.

«Παιχνίδι υψηλού κινδύνου το ΠΑΟΚ-Μπριζ»

«Παιχνίδι υψηλού κινδύνου» είναι για την UEFA αυτό της Πέμπτης (18/4) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Conference League. Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο, μία μέρα πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Είναι ξεκάθαρο πως η UEFA αντιμετωπίζει σοβαρά την ανησυχία της Κλαμπ Μπριζ. Έχει χαρακτηριστεί ως “παιχνίδι υψηλού κινδύνου” το ματς. Υπάρχει αρκετή ένταση πριν από το παιχνίδι και υπήρξαν πολλές επαφές της UEFA με τους ανθρώπους της Κλαμπ Μπριζ και του ΠΑΟΚ. Η τελευταία συνάντηση, έγινε μετά από αίτημα της Μπριζ, που εκφράζει την ανησυχία της για την ασφάλεια όσων θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Στα social media υπάρχουν αρκετές… απειλές από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και πολλά μηνύματα για την Μπριζ κι όσοι ταξιδέψουν εκεί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Τα καλά νέα, είναι πως ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι ελληνικές αρχές ξεκαθαρίζουν πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ και οι εκπρόσωποι της UEFA θα είναι πολύ προσεκτικοί. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει καλές προθέσεις και στέλνει τα δικά του μηνύματα στον κόσμο του», σημειώνουν σχετικά.