Κουρνέτας: «Όταν φτάνεις στην κορυφή της Ευρώπης, αυτό δείχνει το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Τι δήλωσε για τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ιστορία του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος... κυνηγούσε τον γιό του κατά την απονομή και αποθέωσε τον Ντράγκαν Τράβιτσα.

Κουρνέτας: «Όταν φτάνεις στην κορυφή της Ευρώπης, αυτό δείχνει το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλιού άσου του Ολυμπιακού, Βασίλη Κουρνέτα, ο οποίος κατά την απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου έβγαζε βίντεο τον γιό του! Όσα είπε μετά την κατάκτηση της τρίτης ευρωπαϊκής κούπας από τους «ερυθρόλευκους» στο βόλεϊ:

«Παραλίγο να ανέβω κι εγώ στο βάθρο κυνηγώντας τον γιό μου! Μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, χάρηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού αλλά και όλοι οι φίλαθλοι ανεξαρτήτου ομάδας. Άξιζε αυτή η προσπάθεια που έκανε η διοίκηση του Ολυμπιακού αλλα και οι παίκτες, έδειξαν την ανωτερότητά τους κα δίκαια κατέκτησαν αυτό το ευρωπαϊκό.

Όταν φτάνεις στην κορυφή της Ευρώπης, αυτό δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός επένδυσε φέτος στον Τράβιτσα, που είναι ένας από τους καλύτερους πασαδόρους στον κόσμο. Θα θέλαμε συμμετοχές και από άλλες ομάδες σε αυτά τα ευρωπαϊκά ραντεβού».

*** Με την άδεια της ΕΣΗΕΑ, ενημερώνουμε μόνο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι δημοσιογραφικές Ενώσεις όλης της χώρας πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.