Ο Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ, ο Ρίτσι στην Ικαρία

Πληροφορίες Μιλίνκοβιτς, Χιμένεθ, αλλά μόνο σίγουρος στον ΠΑΟΚ ο Φιλίποφ

Ο Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ, ο Ρίτσι στην Ικαρία

Η πρόθεση του Γιώργου Σαββίδη να πάρει στον “Δικέφαλο” τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού για να τρολάρει τον πρωταθλητή ταιριάζει γάντι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, γιατί θα γλιτώσουν ένα συμβόλαιο και θα … ψήσουν τον υιό Σαββίδη να μείνει κοντά στην ομάδα. Φυσικά ο ερχομός του στο Ρέντη θα σημάνει συναγερμό, αφού ήταν συνεχώς πλάι στη Θύρα-7, μέχρι το βράδυ που φωτογραφήθηκε στη σουίτα του Σαββίδη στην Τούμπα.

Ο Μιλίνκοβιτς εξάλλου περιμένει στο ακουστικό του για να έρθει στην Ελλάδα, αν και θα προτιμούσε τον Ολυμπιακό και ο μάνατζερ του τον σπρώχνει με … χίλια στη Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά τον Χιμένεθ, θέλει κι αυτός να επιστρέψει ως Μεσσίας στη Θεσσαλονίκη , αν και τα δυο πρωταθλήματα τα πήρε ο ΠΑΟΚ χάρη στον Γκόμεζ και τον Σεπέδα

Ο Ντανιέλε Ρίτσι εξάλλου βρίσκεται σε διακοπές με τη σύζυγο του στην Ικαρία και ουδείς τον ειδοποίησε ότι θα αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζουμε ότι θα ενοχληθεί με την επιστροφή του στην Ιταλία. Έτσι κι αλλιώς ήταν σε απραξία πολλά χρόνια, οι Θεσσαλονικείς τον έβγαλαν από τη ναφθαλίνη και έβαλε στην τσέπη του 30.000 ευρώ από το πουθενά.