Ολυμπιακός-Ματαρό 16-12: Τη διέλυσαν και ετοιμάζονται για κούπα!

Έτοιμα για κούπα είναι τα κορίτσια του Ολυμπιακού! Νίκησαν 16-12 στον ημιτελικό τη Ματαρό και προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League όπου θα διεκδικήσουν τον τέταρτο τίτλο τους!

Ολυμπιακός-Ματαρό 16-12: Τη διέλυσαν και ετοιμάζονται για κούπα!

Ακόμη ένας Ευρωπαϊκός Τελικός για τον Ολυμπιακό! Οι «θρυλέαινες» «πάτησαν» τη Ματαρό με 16-12 μέσα στη Βαρκελώνη, πήραν εκδίκηση για πέρσι και έκλεισαν θέση στον τελικό του Champions League!

Οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη έκαναν τρομερή εμφάνιση και είχαν σε εξαιρετική φόρμα τη Νικόλ Ελευθεριάδου που «καθάρισε» με 7 τέρματα.

Στην επιστροφή του σε Final-4 ο Ολυμπιακός ήταν…ασυγκράτητος και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στο θρόνο της Γηραιάς Ηπείρου. Έπειτα από ένα ισοροπημένο πρώτο μέρος (5-6)… ξέσπασε στη τρίτη περίοδο που με επι μέρους 6-2 ξέφυγε 11-8 αλλά πλέον είχε πάρει μπροστά και η υπεροπτική Ματαρό δεν έδειχνε ικανή να τον απειλήσει.

Αύριο Κυριακή στις 15.00 στον μεγάλο τελικό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ (14-9 την Σαν Αντρέου στον πρώτο χρονικά ημιτελικό), θα διεκδικήσει το τέταρτο πρωτάθλημα Ευρώπης μετά το 2015, 2021, 2022 (χρονιές που κατέκτησε και το Σούπερ Καπ), και όγδοο συνολικά ευρωπαϊκό του τίτλο (LEN Trophy το 2014).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 6-2, 5-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 7, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

ΜΑΤΑΡΟ (Ντανιέλ Μπαγιάρτ): Τέρε Μάρτι, Μορέλ, Βαν ντε Κράατς 3, Γκιράλ, Σέβενιχ 1, Κέζελι Νάγκι 3, Καμπράι, Νόγκε 2, Αβένιο, Μπερτράν 2, Εσπάρ 1, Κλαβέρια, Άαρτς.