Σάστρε: «Χαρούμενος για τον κόσμο, λατρεύω να παίζω εδώ!»

Ο Γιοάν Σάστρε, σκόρερ του νικητήριου γκολ στο 3-2 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στάθηκε στην συμβολή του κοινού και την ικανοποίηση του για την χαρά που του πρόσφερε

Σάστρε: «Χαρούμενος για τον κόσμο, λατρεύω να παίζω εδώ!»

Το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στο 3-2 επί της ΑΕΚ πέτυχε ο Σάστρε. Ο Iσπανός ακραίος αμυντικός έκανε ειδική μνεία στην βοήθεια που δίνει το κοινό της ομάδας ενώ για το αν είναι εκείνος ή ο Κωνσταντέλλιας ΜVP απάντησε:
«Νομίζω πως δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πολυτιμότερος. Το σημαντικό είναι πως είμαστε μια ενωμένη ομάδα, παλέψαμε. Τον πολυτιμότερο τον αποφασίζει ο κόσμος».

Για τον «χαρακτήρα» της ομάδας τόνισε: »Στις δύσκολες στιγμές, η ατμόσφαιρα της Τούμπας πάντα μας βοηθάει να γυρίσουμε την κατάσταση. Το έδειξε το γήπεδο κι απόψε. Είμαι πολύ χαρούμενος που δώσαμε στον κόσμο αυτή τη νίκη, που μας βοήθησε για να είμαστε σε ένα σημείο να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τον τίτλο του πρωταθλητή».

Όσο για τις οδηγίες που του έδωσε ο Λουτσέσκου στο ημίχρονο δεν τις αποκάλυψε: »Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Ξέρει τέλεια κάθε παίκτη που έχει, τι μπορεί να δώσει ο καθένας. Όποτε είμαι στο γήπεδο, προσπαθώ πάντα να τα δώσω όλα για τον σύλλογο, για τους φιλάθλους μας. Αυτό έκανα κι απόψε. Αγαπώ αυτή την ομάδα και λατρεύω να παίζω εδώ».

Tέλος, για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που προηγήθηκαν σε Φάληρο και Λαμία δήλωσε:

«Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν δύσκολα, εκτός έδρας. Τα παιχνίδια στα playoffs είναι δύσκολα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλό πλάνο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σήμερα γυρίσαμε στο γήπεδό μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε».