Ολυμπιακός - Λαμία 4-1: Η κριτική των παικτών

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην άνετη νίκη επί της Λαμίας που φάνηκε μόλις μπήκε ο Τόσιτς. Η κριτική των παικτών. 

Ολυμπιακός - Λαμία 4-1: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 την Λαμία και είχε πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Από την Λαμία ξεχώρισε ο Ζόραν Τόσιτς.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Γύρισε μετά από καιρό, έκανε δυο καλές αποκρούσεις, δεν μπορούσε να αποφύγει το γκολ.

ΚΙΝΙ: Προσπάθησε και έδωσε μάχες, αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά. Έδωσε λύσεις πίσω.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Άνετο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη πίεση και καλή συνεργασία με τον Βέζο.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΕΖΟ: Καλός σε τοποθετήσεις και επεμβάσεις, δεν είχε προβλήματα.

ΟΜΑΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Ανεβάσματα πολλά και στα δύο ημίχρονα, καλή συνεργασία με τον Ποντένσε. Μπορούσε περισσότερα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής αλλά δεν τα κατάφερε. Πέρασε Έξοχη ασίστ στο δεύτερο γκολ. Τρεξίματα και καλή εμφάνιση.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Δεν έβαλε όλη του την ένταση, αλλά είχε εξαιρετικές μπαλιές και φυσικά το γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Σπέσιαλ ποιότητα.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Δεν είχε συνεχή ρυθμό, αλλά πολλά ξεσπάσματα ποιότητας και καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Πάντα πολύτιμος.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού επέστρεψε στις έξοχες εμφανίσεις. Δημιουργός του πρώτου γκολ, πέτυχε ένα πολύ ωραίο, έκανε πάρα πολλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πολύ μεγάλη συμμετοχή στο ματς και παρουσία σε αρκετές επιθέσεις. Δεν μπόρεσε να σκοράρει στις φάσεις που βρέθηκε ενώπιον του Κοσέλεφ. Χειροκροτήθηκε από το κοινό.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Είχε συμμετοχή σε αρκετές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε με όμορφη εκτέλεση το δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη δεν φάνηκε.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σημαντικό ότι επέστρεψε και το γιόρτασε με γκολ.

ΝΕΛΣΟΝ ΑΜΠΙ: Δεν ήταν συγκεντρωμένος στη φάση του γκολ, πήρε κάρτα νωρίτερα.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ:Καλές ατομικές προσπάθειες, αλλά όχι απειλητικός όσο έπαιξε.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Πρόλαβε να κάνει ασίστ στο τελευταίο γκολ, να χάσει καλή ευκαιρία και να δώσει ρεσιτάλ φερ πλέι.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πολύ όμορφες κινήσεις στο λίγο που έπαιξε και μεγάλη συμμετοχή στο τέταρτο γκολ.

Σούπερ ο Τόσιτς

Η Λαμία έκανε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο ματς στο 55'. Όταν μπήκε ο Τόσιτς άρχισε να γίνεται επικίνδυνη και να απειλεί με μείωση που θα έβαζε προβλήματα στους Πειραιώτες. Καλή εμφάνιση από Τσιλούλη, Τζανδάρη, Τζανετόπουλο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Διαμαντόπουλου που ήταν κοντά στις φάσεις, δεν παρασύρθηκε από κάποια πεσίματα στην περιοχή και έβγαλε άνετα το ματς.