Ακαϊντίν: «Yποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν, μίλησε για το παιχνίδι με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

Ακαϊντίν: «Yποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία έχουν στραμμένη την προσοχή τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την 6η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος, παρότι εν συνεχεία ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ (24/4). Ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων», Σαμέτ Ακαϊντίν, μιλώντας στην Cosmote TV, τόνισε:

Για τη νίκη στο προηγούμενο ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο: «Σε ομαδικό επίπεδο κόντρα στη Λαμία παίξαμε πολύ καλά. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε, ήταν που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σε όλο τον αγώνα δείξαμε και στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, να «γυρίσουμε» το ματς και να το πάρουμε. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά».

Για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Οι αγώνες των playoffs είναι δύσκολοι, το γνωρίζουμε όλοι. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετική ιστορία, η συγκέντρωση μας αφορά το επόμενο ματς που είναι με τη Λαμία και μετά θα επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ. Έχουμε την ίδια λογική και θα συνεχίσουμε έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι».