Ξεκάθαρα τα δεδομένα για το πλάνο του Σα Πίντο στο ντέρμπι τίτλου

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, πού πήραν τις απαραίτητες ανάσες, πέρασαν το προηγούμενο διήμερο εκτός Αρχαγγέλου και επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για τη σημαντικότερη βδομάδα της σεζόν.

Ξεκάθαρα τα δεδομένα για το πλάνο του Σα Πίντο στο ντέρμπι τίτλου

Το ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ πλησιάζει και οι γαλαζοκίτρινοι είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα, μετά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δείχνουν πόσο πολύ το θέλουν και προσδοκούν πως το Σάββατο θα παρουσιαστούν όπως πρέπει για να πετύχουν άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα, όπως έκαναν όσες φορές βρέθηκαν σε θέση να παίζουν για την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, έχει ενώπιον του ένα μεγάλο ντέρμπι, για το οποίο δεν χρειάζεται να πει πολλά στους παίκτες του, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται ότι εδώ παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς.

Από σήμερα θα αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία και η προετοιμασία του αγωνιστικού πλάνου, με τον Πορτογάλο προπονητή να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδική απουσία να είναι αυτή του Πολυκάρπου. Η επιστροφή του Μαρκίνιος που εξέτισε την ποινή του, φέρνει αλλαγή στην ενδεκάδα, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει φανέλα βασικού, στη μοναδική ενδεχομένως διαφοροποίηση που θα προκύψει στο βασικό σχήμα. Μπέλετς, Τσέπακ, Σούσιτς, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Ντάλσιο, Ντονγκαλά, Μαρκίνιος και Κβιλιτάια, αναμένεται να αποτελέσουν τις βασικές επιλογές του ματς της χρονιάς.

Πηγή: Protathlima.com