Oλοταχώς για Σ.Ε.Φ. ο επαναληπτικός τελικός Ολυμπιακού - Bαλούρ για το Εuropean EHF Cup!

Aπο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έγινε γνωστό ότι «εκτός απροόπτου» ο επαναληπτικός τελικός του ΕΗF Εuropean Cup, μεταξύ Ολυμπιακού - Βαλούρ, αρχικά προγραμματισμένος για την Χαλκίδα (25/05, 20.00) θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Oλοταχώς για Σ.Ε.Φ. ο επαναληπτικός τελικός Ολυμπιακού - Bαλούρ για το Εuropean EHF Cup!

Ο Oλυμπιακός μετά την πρώη του του ήττα στην Ευρώπη, στον 13ο φετινό του αγώνα - που ήταν κι ο παρθενικός ευρωπαϊκός τελικός της ιστορίας του 0 καλείται ν' ανατρέψει το 30-26 υπέρ της Βαλούρ για να πάρει την κούπα του Εuropeaν ΕΗF Cup.

Στις 29 Απριλίου είχε ανακοινωθεί πως ο επαναληπτικός τελικός ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Ισλανδούς θα γινόταν στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» (γιατί διέθετε κερκίδες κι από τις δύο πλευρές του τερέν, κατά της απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τους τελικούς κι όχι μόνο από την μία όπως στην Ηλιούπολη)

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο γινόταν προσπάθεια από τον Ολυμπιακό για «μετακόμιση» του τελικού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ούτως ώστε περισσότεροι φίλοι τη ομάδας να δουν το ιστορικό ματ.

Όπως όλα δείχνουν η υλοποίηση του στόχου είναι κοντά.

Όπως σημείωσε ο Ερασιτέχνης. μετά τον αγώνα στο Ρέικιαβικ: «Ο δεύτερος τελικός του EHF European Cup, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ισλανδική ομάδα, θα διεξαχθεί, εκτός απροόπτου, το άλλο Σάββατο (25/5) στις 20:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, που αναμένεται να διευθετηθούν την Κυριακή 19/5».