Το επιπλέον πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ που μπορεί να είναι καθοριστικό στη μάχη του τίτλου

Πλεονέκτημα έχει το ΑΠΟΕΛ για το πρωτάθλημα με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Το επιπλέον πλεονέκτημα του ΑΠΟΕΛ που μπορεί να είναι καθοριστικό στη μάχη του τίτλου

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, το ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα του ενός βαθμού απέναντι στη δεύτερη ΑΕΚ, την οποία μάλιστα θα φιλοξενήσει τελευταία αγωνιστική στο ΓΣΠ.

Όμως στην ουσία το ΑΠΟΕΛ δεν έχει ένα βαθμό διαφορά από την ομάδα της Λάρνακας, αλλά… δύο και αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι απομένει ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, το ΑΠΟΕΛ έχει ήδη το οριστικό πλεονέκτημα στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

Στα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων φέτος, το ΑΠΟΕΛ μετράει δύο νίκες ενώ ένα έληξε ισόπαλο. Στον πρώτο γύρο το ΑΠΟΕΛ κέρδισε στη Λάρνακα με 0-2, στο ΓΣΠ στο δεύτερο γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 ενώ στα πλέι οφ το ΑΠΟΕΛ πήρε το… διπλό της χρονιάς επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-2.

Και αυτό το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς όπως είναι τα δεδομένα, υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο όπως ο τίτλος κριθεί εκεί! Αν για παράδειγμα το ΑΠΟΕΛ ηττηθεί από την Ομόνοια και η ΑΕΚ φέρει ισοπαλία με την Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ τελευταία αγωνιστική χρειάζεται έστω και την ισοπαλία για να είναι πρωταθλητής.

Πηγή: shootandgoal.com