Λίβερπουλ: Ξανά τραυματίας ο Ζότα

Ο Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ θα μείνει ξανά εκτός για δύο εβδομάδες όπως αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ

Λίβερπουλ: Ξανά τραυματίας ο Ζότα

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξήγησε ότι ο Ντιόγκο Ζότα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες για τη Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Φούλαμ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Πορτογάλος διεθνής ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 3-1 την Κυριακή στην Premier League και σκόραρε το τρίτο γκολ των «κόκκινων» στο δεύτερο ημίχρονο στο Craven Cottage.

Η αξιολόγηση που ακολούθησε αποκάλυψε ένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης που θα θέσει τον Ζότα στο περιθώριο βραχυπρόθεσμα.

Ερωτηθείς στη σημερινή (23/4) συνέντευξη Τύπου πριν από το ντέρμπι με την Έβερτον για τυχόν νέα προβλήματα τραυματισμού, ο Κλοπ δήλωσε: «Δυστυχώς, ναι. Ο Ντιόγκο πέτυχε το γκολ, ένιωσε λίγο το πόδι του και τώρα μάθαμε ότι είναι κάτι περισσότερο. Έτσι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν άλλες νέες ανησυχίες για τραυματισμούς».

Ο Γερμανός προπονητής πρόσθεσε για τον Ζότα: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να πω πολλά γι' αυτό. Πριν από το οποίο παιχνίδι όπου δεν ξεκίνησε, έπαθε ένα χτύπημα – δυνατή μονομαχία, στη συνέχεια ένιωσε λίγο στο ισχίο. Αυτό ήταν τότε εντάξει, γιατί δεν τον ξεκινήσαμε, τον βάλαμε, αυτό ήταν εντάξει.

Στη συνέχεια ξεκίνησε στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν προφανώς εντάξει και στη συνέχεια με το φινάλε... είναι ένα μικρό αλλά είμαστε αργά στη σεζόν, οπότε προφανώς τώρα δεν είναι μια καλή στιγμή για κάθε τραυματισμό λίγο πολύ.

Δεν είναι μεγάλος. Όταν λέω δύο εβδομάδες, στην πραγματικότητα είναι λίγο πολύ τίποτα, αλλά αρκετό για να μην είναι διαθέσιμος».