Τεν Χαγκ: «Μπροστά μας έχουμε μία τεράστια πρόκληση»

 Ο Ολλανδός προπονητής είπε ότι ο ημιτελικός της Κυριακής (21/4)  θα είναι μια τεράστια πρόκληση.

Τεν Χαγκ: «Μπροστά μας έχουμε μία τεράστια πρόκληση»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέχει μία νίκη από τη δεύτερη διαδοχική εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σωσίβιο στη διάσωση μιας απογοητευτικής σεζόν για την ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ, αν και ο Ολλανδός προπονητής είπε ότι ο ημιτελικός της Κυριακής (21/4) θα είναι μια τεράστια πρόκληση.

Η Γιουνάιτεντ συναντά την Κόβεντρι , ομάδα από την Championship, στο Γουέμπλεϊ αφού κέρδισε τη Λίβερπουλ σε έναν συναρπαστικό προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τον περασμένο μήνα που πήγε στην παράταση.

Αυτό το αξέχαστο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο, ήταν ένα από τα λίγα θετικά αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ εν μέσω πολλών κακών που την έχουν αφήσει έβδομη στη βαθμολογία της Premier League.

«Προφανώς, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι», είπε ο Τεν Χαγκ μιλώντας σήμερα (19/4) στους δημοσιογράφους. «Επομένως, όταν δεν κερδίζουμε, είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ξέρουμε επίσης ότι μπορούμε να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες. Όταν παίζουμε στο επίπεδό μας, μπορούμε να πετύχουμε».

Μια νίκη την Κυριακή θα έδινε έναν τελικό εναντίον του νικητή της αυριανής (20/4) σύγκρουσης μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Η Σίτι επικράτησε της Γιουνάιτεντ με 2-1 στον περσινό τελικό.

«Η περασμένη σεζόν ήταν η περασμένη σεζόν. Θέλουμε να πετυχαίνουμε κάθε σεζόν, θέλουμε να κερδίζουμε τρόπαια, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία γιατί είμαστε σε ημιτελικό, αλλά είναι μια τεράστια πρόκληση», δήλωσε ο Τεν Χαγκ.

«Ξέρουμε όλα τα προβλήματα και πάντα όταν έχεις τόσα προβλήματα πρέπει να βρεις λύσεις, οπότε την Κυριακή θα βρούμε λύσεις και θέλουμε να πάμε στον τελικό».