Atlas: Αυτή είναι η νέα υπερπαραγωγή του Netflix με την Jennifer Lopez

Θα την δείτε μέσα στον Μάιο - Δείτε το trailer. 

Atlas: Αυτή είναι η νέα υπερπαραγωγή του Netflix με την Jennifer Lopez

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επόμενη υπερπαραγωγή του που έχει πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez (Τζένιφερ Λόπεζ). Η ταινία ακούει στο όνομα “Atlas” και επικεντρώνεται αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην AI.

H Lopez συνεχίζει τη συνεργασία της με τον streaming κολοσσός και μετά το The Mother θέλουν να σας παρουσιάσουν μία διαφορετική ταινία με ένα πιο ιδιαίτερο στιλ σε σχέση με το προηγούμενο project τους, μιας και μιλάμε για επιστημονική φαντασία.

Ακολουθεί η περίληψη της ταινίας:

Η Άτλας Σέπερντ (Τζένιφερ Λόπεζ), μια ευφυής αλλά μισάνθρωπη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, συμμετέχει σε μια αποστολή σύλληψης ενός απείθαρχου ρομπότ με το οποίο συνδέεται μυστηριωδώς από το παρελθόν. Όταν όμως το σχέδιο ανατρέπεται, η μόνη της ελπίδα να σώσει την ανθρωπότητα από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

Εκτός από την Lopez, σε αυτή την ταινία θα δείτε και τους Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla και Mark Strong. Το σενάριο έχει γράψει ο Leo Sardarian και ο Aron Eli Coleite.

Ο Peyton είπε μάλιστα σε μία συνέντευξή του τα εξής: “Το να έχω την ευκαιρία να σκηνοθετήσω την Jennifer Lopez σε αυτή την ταινία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς ξέρω ότι θα φέρει την απίστευτη δύναμη, το βάθος και την αυθεντικότητα που όλοι έχουμε θαυμάσει στη δουλειά της”.

Το Atlas θα είναι διαθέσιμο από 24 Μαΐου στο Netflix. Βρείτε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.