Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με Σαχτιόρ στο Ρέντη

O Oλυμπιακός την Πέμπτη (29/11) το απόγευμα (17:30) θα αντιμετωπίσει στο Ρέντη την Σαχτιόρ. Μπενίτεθ: «Η ομάδα είναι έτοιμη».

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με Σαχτιόρ στο Ρέντη

Με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες αρχίζει και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο CEV Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη (29/11) στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Σαχτιόρ στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια της φάσης των «32» της διοργάνωσης με μοναδικό στόχο τη νικηφόρα εκκίνηση που θα δώσει στο σύνολο του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (5/12) στη Λευκορωσία. Ο Ισπανός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

*Στην αναμέτρηση με την Σαχτιόρ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Επιτέλους θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Για εμάς είναι σημαντικό ότι ξεκινάμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλουμε να παίξουμε καλά στην έδρα μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.

Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει καλά και να παρουσιάσει στους οπαδούς μας μια ωραία εμφάνιση. Όπως πάντα, είναι σημαντικό να έρθουν την Πέμπτη στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας και να μας βοηθήσουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά σε ορισμένες στιγμές που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολες, που όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν σε κάθε αγώνα. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό να αισθάνεται η ομάδα ότι την παρουσία και την υποστήριξη των οπαδών μας».