Beach Volley: Ο Μπουτάρης καλωσόρισε το THESSALONIKI MASTERS

Στο ξενοδοχείο Electra Palace πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου του Thessaloniki Masters 2019.

Beach Volley: Ο Μπουτάρης καλωσόρισε το THESSALONIKI MASTERS


Στο πάνελ ήταν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. και υπεύθυνη του μπιτς βόλεϊ στη Βόρεια Ελλάδα Δήμητρα Χαριτίδου και ο πρόεδρος του συλλόγου Α.Ε.Ν. Αγίας Τριάδος Κώστας Τσιλιγκός.

Γιάννης Μπουτάρης (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης): «Όμορφο θέαμα στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους»

«Σας καλωσορίζω στην πόλη μας. Πέρασαν 20 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση που έγινε στην Θεσσαλονίκη και στο Λευκό Πύργο. Ήταν το πρώτο τουρνουά στην ιστορία που έγινε εκτός παραλίας. Το μπιτς βόλεϊ είναι από τα πιο θεαματικά αθλήματα. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την διοργάνωση. Εύχομαι ο καύσωνας να μην δυσκολέψει τους πρωταγωνιστές και ελπίζω όλο το τριήμερο να απολαύσουμε όμορφο θέαμα στην ιστορική πλατεία Αριστοτέλους».

Δήμητρα Χαριτίδου (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.): «Θεσμός το THESSALONIKI MASTERS»

«Σας καλωσορίζω πάλι για δεύτερη σεζόν, μετά το ραντεβού που είχαμε κλείσει από πέρυσι. Παρά τις δυσκολίες λόγω των εκλογών, η αγάπη για το άθλημα μάς έφερε στην ευχάριστη θέση να το φιλοξενήσουμε και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας και την Ομοσπονδία που γίνεται αυτό το event στην πλατεία Αριστοτέλους για δεύτερη χρονιά και εύχομαι αυτή να είναι που θα κάνει θεσμό την διοργάνωση και κάθε χρόνο το πανελλήνιο πρωτάθλημα να ξεκινάει από εδώ. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια έχουμε δίπλα μας τον Δήμο Θεσσαλονίκης που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το άθλημα, το σωματείο ΑΕΝ Αγίας Τριάδος και όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν όλο αυτό το εγχείρημα. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, το ξενοδοχείο Electra Palace για την φιλοξενία, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την εταιρεία παρόχου ενέργειας ZeniΘ, την εταιρεία ηλεκτρικών οικοσκευών MORRIS, την εταιρεία δημητριακών BonaVita, το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, την εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων EL star και τον εκπρόσωπό της και νεοεκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Αγγελίδη, την Εθελοντική ομάδα Ελλήνων διασωστών και την Swedish security. Υποστηρικτές μας είναι, η Quiko Mega Pet και το Shark Bar Restaurant. Καλή έναρξη των αγώνων και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες».

Κώστας Τσιλιγκός (Πρόεδρος ΑΕΝ Αγίας Τριάδος): «Όλη η Θεσσαλονίκη στην Αριστοτέλους»

«Χαιρετίζω όλους τους παρευρισκόμενους και τους φορείς που βοηθούν αυτή την προσπάθεια, καθώς και τους εκπροσώπους του Τύπου που προβάλουν το γεγονός. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που με την στήριξή τους βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες είναι οι πρωταγωνιστές και η καρδιά αυτού του τουρνουά και θα μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Από την πλευρά μας, καλώ τους συμπολίτες μας να έρθουν να δουν τους αγώνες και να πάρουν από τους αθλητές μία πνοή δροσιάς σε αυτό το καυτό τριήμερο που έχουμε μπροστά μας».

Θωμαή Τσούρλου (Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης): «Από τις καλύτερες διοργανώσεις».

«Για άλλη μία χρονιά φιλοξενούμε στην Θεσσαλονίκη αυτό το μεγάλο event. Παρακολούθησα πέρυσι την διοργάνωση, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια που έγινε στην πόλη μας και είναι από τις καλύτερες εκδηλώσεις που γίνονται στην συμπρωτεύουσα».

Μάνος Εξαρχουλάκος (Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας ZeniΘ): «Η ZeniΘ στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης»

«Για άλλη μία χρονιά φιλοξενούμε στην Θεσσαλονίκη αυτό το μεγάλο event. Παρακολούθησα πέρυσι την διοργάνωση, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια που έγινε στην πόλη μας και είναι από τις καλύτερες εκδηλώσεις που γίνονται στην συμπρωτεύουσα. Συμμετέχουμε ως ZeniΘ στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης, προκειμένου να τιμήσουμε τις ρίζες μας, τις πόλεις από τις οποίες ξεκινήσαμε την 20χρόνη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Το Thessaloniki Masters 2019 με θέα το Θερμαϊκό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης όχι μόνο του αθλητικού ιδεώδους αλλά και της μοναδικής ομορφιάς της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το εργο της Ελληνικης Ομοσπονδιας Πετοσφαιρισης και του Δημου Θεσσαλονίκης».

Κωνσταντίνος Ιακώβου (Οικονομικός Επόπτης Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης): «Να έρθουν να στηρίξουν και άλλα Επαγγελματικά Επιμελητήρια»

«Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος δώσαμε την βοήθειά μας στην διοργάνωση. Έχουμε πάρει μία απόφαση ως Ε.Ε.Θ. να είμαστε δίπλα σε τέτοια εκδηλώσεις. Θα ήθελα να κάνω μία έκκληση και στα άλλα επιμελητήρια να είναι παρών του χρόνου, για να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα. Μαζί με τον κ. Λάσκο ήρθαμε ως φορέας να σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

Σημαντικοί χορηγοί θα στηρίξουν την πρώτη αυτή διοργάνωση των φετινών MASTERS, όπως η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, η εταιρεία δημητριακών BonaVita, το ξενοδοχείο Electra Palace και η εταιρεία ηλεκτρονικών οικοσυσκευών MORRIS. Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen KOSMOCAR, ενώ η GALA είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Τέλος, τις διοργανώσεις δροσίζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ. Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr.