Ο Σάκης Μουστακίδης ανέλαβε τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Στόχος η Α1 γυναικών!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει ομάδα γυναικών στο βόλεϊ ο Σάκης Μουστακίδης, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα την Τρίτη (9/6) από τη διοίκηση της Νίκης Αλεξανδρούπολης.

Ο Σάκης Μουστακίδης ανέλαβε τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Στόχος η Α1 γυναικών!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και τέως προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμφώνησε με την διοίκηση της Νίκης και θα διαδεχθεί τον Γιάννη Ανδρεάδη όπως ακριβώς είχε γίνει και στον Εθνικό πριν από λίγα χρόνια.

Ο Μουστακίδης αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του γυναικεία ομάδα, στην οποία μάλιστα θα έχει και πόστο Τεχνικού Διευθυντή.

Η ανακοίνωση της Νίκης Αλεξανδρούπολης για την πρόσληψη Μουστακίδη:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη καθηκόντων Προπονητή και Τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου μας από τον Θανάση Μουστακίδη.

Ο πολύπειρος τεχνικός θα προσφέρει νέα φτερά στη Νίκη της οποίας ο στόχος είναι να εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο και στο ψηλότερο δυνατόν επίπεδο το βόλεϊ της πόλης μας».

Ο Θανάσης Μουστακίδης μας είπε: "Πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με εξαιρετικούς παράγοντες, τους Χαρπαντίδη, Φουντουκίδη. Θα δουλέψω με την ησυχία μου χωρίς οικονομικά προβλήματα και θα προσφέρω στον τόπο μου. Θα μάθω βόλεϊ στα κορίτσια και θα πάρουμε κάποιες αθλήτριες από τα ΤΕΦΑΑ με μακροπρόθεσμο στόχο την επιστροφή στην Α1 γυναικών. Θα δουλέψω με κέφι και μεράκι για 3-4 χρόνια και μετά θα κλείσω τα "βιβλία" μου"