Αποστολή... Πρόκριση στους «4»!

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση του στα ημιτελικά στους «4» του CEV Challenge Cup.

Αποστολή... Πρόκριση στους «4»!

Ο Ολυμπιακός έχοντας το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ, υποδέχεται τη Μενέν, στον επαναληπτικό της φάσης των «8», σήμερα (1/3) στις 19:00 (ΟteSport 7 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, «Μ. Μερκούρη».

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να σφραγίσουν την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup, κατακτώντας δυο σετ που θα τους στείλουν στα ημιτελικά. Εκεί όπου για τρίτη συνεχή σεζόν θα βρεθούν αντίπαλοι με την ρωσική Γκαζπρόμ Ούγκρα Σουργκούτ η οποία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου απέκλεισε την ελβετική Νάιφελς.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στους Βέλγους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ομάδα μας του βόλεϊ Γυναικών για τη χθεσινή νίκη. Τώρα είναι η σειρά μας για να προκριθούμε στους ημιτελικούς του Challenge Cup και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, να πανηγυρίσουμε μαζί και να τους αφιερώσουμε τη νίκη για την οποία σίγουρα θα μας βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους. Όλα τα παιχνίδια έχουν δύσκολες στιγμές και για αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλεύρο μας".

Ο Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό με τη Μενέν. Μετά το 3-1 στο Βέλγιο έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα αλλά θέλουμε μια καθαρή νίκη. Περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι αλλά με την υποστήριξη των οπαδών μας θα έχουμε μια επιπλέον ώθηση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».