Στράντζαλη , Βασιλαντωνάκη και Παπαφωτίου συνεχίζουν με μπιτς βόλεϊ

Οι διεθνείς Όλγα Στράντζαλη, Ανθή Βασιλαντωνάκη, αλλά και η Αθηνά Παπαφωτίου, δεν κάνουν διακοπές, συνεχίζουν να προπονούνται στο μπιτς βόλεϊ.

Στράντζαλη , Βασιλαντωνάκη και Παπαφωτίου συνεχίζουν με  μπιτς βόλεϊ

Είχαμε επισημάνει ότι για να φτάσεις ή να παραμείνεις σε υψηλό επίπεδο δεν έχει χρόνο για μακροχρόνιες διακοπές, αφού το καλοκαίρι προφέρεται για βελτίωση των αδυναμιών όλων των παικτών-τριών.

Στις εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών οι "παλιοί" και οι "παλιές" δεν συμμετέχουν(αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση), αλλά αυτοί που έμειναν εκτός χωρίζονται σε αυτούς-ες που κάνουν μακροχρόνιες διακοπές και στους άλλους-ες, που συνεχίζουν τις προπονήσεις για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Οι διεθνείς Όλγα Στράντζαλη, Ανθή Βασιλαντωνάκη, και η Αθηνά Παπαφωτίου, είναι από τις αθλήτριες που συνεχίζουν, γι αυτό και παραμένουν σε υψηλό επίπεδο και αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Αυτές τις ημέρες προπονούνται στο μπιτς βόλεϊ με τον ομοσπονδιακό προπονητή Μανώλη Ρουμελιώτη και ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να προτιμήσουν το άθλημα της άμμου και να διακριθούν.