Χορτάσαμε βόλεϊ, το OlympiakosTV, η υπόσχεση Σαχράτζε για τον Ηρακλή και τα 170 άτομα στους αγώνες

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για την κάλυψη των τριών αγώνων του Λιγκ Καπ, από την ΕΣΑΠ, το olympiakostv, την υπόσχεση Σαχράτζε στον Ταρνατόρο  για τα χρέη του Ηρακλή και τις εκλογές της ΕΟΠΕ.

Χορτάσαμε βόλεϊ, το  OlympiakosTV, η υπόσχεση Σαχράτζε για τον Ηρακλή και τα 170 άτομα στους αγώνες

Nα μη γράφουμε μόνο τα στραβά, αλλά και τα καλά. Χορτάσαμε βόλεϊ στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ, αφού μεταδώθηκαν και τα 3 ματς σε live streaming, χάρη στην ΕΣΑΠ, αλλά και τους συλλόγους.

O Oλυμπιακός για παράδειγμα δημιούργησε στο YouTube το olympiakossfp και θα μεταδίδει όλα τα εντός έδρας ματς πόλο, βόλεϊ, μπάσκετ, χάνμπολ που δεν θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη, αλλά και αγώνες κολύμβησης, πινγκ πονγκ κλπ.

Στο πρωτόκολλο, επιτρέπονται πλέν 170 άτομα σε κάθε αγώνα(παίκτες, διαιτητές, γραμματεία κλπ) με σχετική λίστα από τη γηπεδούχο ομάδα, ενώ στο πρωτάθλημα θα βλέπουμε ένα ματς από την ΕΡΤ και τα υπόλοιπα σε live streaming.

Όσον αφορά τον Ηρακλή επικοινώνησε με τον Ταρνατόρο ο Σαχράτζε και του είπε “πρόεδρε μην ανησυχείς όλα θα τακτοποιηθούν τη Δευτέρα”. Βέβαια ο Ταρνατορος έκανε ένα λάθος, δεν τον ρώτησε σε ποια Δευτέρα αναφέρεται.

Μακάρι να τελειώσει αυτή η παρωδία και να πληρώσει τους πάντες ο Σαχράτζε. Και ελπίζουμε να μη συμβεί ότι και τα περασμένα χρόνια. Να κάνουν διακανονισμό, να παίρνουν το χαρτί, να πληρώνουν την πρώτη δόση και μετά μη τους είδατε.

Και σε χρέος της ΕΟΠΕ το ίδιο έκαναν. Διακανονισμό 100 δόσεων για 1000 ευρώ, πλήρωσαν την πρώτη δόση και μετά άφαντοι…

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος δεσμεύτηκε μπροστά στον υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και σε πανελλήνια μετάδοση ότι ο Ηρακλής έχει ένα προβληματάκι, θα το λύσει και θα παίξει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο Ηρακλής έδιωξε τον Απόστολο Τσιπίδη, τον άνθρωπο που έφερε τον Γεωργιανό Σαχράτζε, υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια και έλεγε ότι ήδη πλήρωσαν 250.000 ευρώ και τα βρήκαν με όλους τους παίκτες.

Άκουσαν λοιπόν τον Τσιπίδη όλοι αυτοί που έχουν να παίρνουν λεφτά από τον Ηρακλή και έκαναν… ουρές έξω από τα γραφεία, αλλά μάταια περίμεναν, όπως και ο Σμαραγδής που τον έστησαν πάνω από δυο ώρες στο ραντεβού για να τον πληρώσουν.

Στην ουσία τώρα. Ο μόνος που πήρε λεφτά είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης, κι αυτός όμως δεν πληρώθηκε από τον Σαχράτζε, αλλά από έναν γιατρό που είχε μπει εγγυητής και μόνο 10.000 από τις 17.000 που του χρωστούν.

Ο Ηρακλής επιμένει ότι ο Σαχράτζε θα πληρώσει και απλά τα λεφτά δεν εμφανίσθηκαν ακόμη σε ελληνική τράπεζα, γιατί υπάρχει καθυστέρηση όταν προέρχονται από το εξωτερικό.

Οι προπονητές πάντως που έχουν πάρει μυρωδιά τι γίνεται ούτε που ασχολήθηκαν με την κλήρωση, γιατί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξαναγίνει κλήρωση χωρίς τον Ηρακλή. Και τότε πρέπει να πέσουν βροχή οι παραιτήσεις αν αποδειχθεί φιάσκο η τηλεοπτική κλήρωση, παρουσία του υπουργού και σε πανελλήνια μετάδοση.

Φυσικά απευχόμαστε κάτι τέτοιο, γιατί θα υπάρξει μεγάλη ζημιά για το άθλημα και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ οφείλει πάραυτα να ζητήσει την παραίτηση του ΔΣ της ΕΣΑΠ για δυσφήμιση του αθλήματος και την απομάκρυνση όλων από το βόλεϊ. Ε, μην το πάρετε και τοις μετρητοίς, λέμε και καμία… χαζία για να περνάει η ώρα.

Και μέσα στην αναμπουμπούλα, η ΑΕΚ απέκτησε πασαδόρο από τη Χαβάι, Iosia Norene, που θα αντικαταστήσει την Αζέρα, που ήταν απροπόνητη 7 μήνες, δεν της άρεσαν τα σπίτια που τις έβρισκαν και το έπαιζε βαρύ πεπόνι...

ΥΓ.: Νηνεμία πριν από την καταιγίδα. Πολλή ησυχία πριν από τις εκλογές της ΕΟΠΕ, όταν όμως ανακοινωθούν κάποιες υποψηφιότητες τον Νοέμβριο, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε… Θα αποκτήσει ενδιαφέρον η υπόθεση.