Φρέγια Όλμπρεχτ και Καθ Μπελ: Δυο «θηρία» στον Ολυμπιακό

Διπλό χτύπημα ετοιμάζει ο Ολυμπιακός με την Βελγίδα κεντρική Φρέγια Όλμπρεχτ και την Αμερικανίδα διαγώνια Καθ Μπελ ψηλώνοντας την ομάδα κατά 3 μέτρα και 76 εκατοστά. Δυο «θηρία» βάζει στη μηχανή του ο Ολυμπιακός, δυο έμπειρες αθλήτριες, που βρίσκονται όμως στο ζενίθ της καριέρας τους, γεμάτες διακρίσεις.

 Φρέγια Όλμπρεχτ και Καθ Μπελ: Δυο «θηρία» στον Ολυμπιακό

Η Βελγίδα κεντρική (31, 1.86) Φρέγια Όλμπρεχτ εντυπωσιακό σωματότυπο έπαιξε σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, μετά τη θητεία της στην Αστερίξ (2008-12). Πήγε στη Γαλλία (Κάννες), Ιταλία (Μπούστο Ασίζιο με Κάρλο Παρίζι, Μπέργκαμο, Μόντσα, Πέζαρο, Περούτζια), Ιαπωνία (Κουρόμπε), Τουρκία (Τουρκ Χαβαγιολαρί με τον Μαρτσέλο Αμποντάντζα), με τελευταίο σταθμό την Πολωνία (Ράντομ). Έχει σαρώσει τα βραβεία και τις διακρίσεις της καλύτερης κεντρικής μπλοκέρ τόσο στα πρωταθλήματα, όσο και στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Η Σοφία Κοσμά επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Είναι κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ και του Τσάλεντζ Καπ, με κύπελλα και πρωταθλήματα σε όλες τις χώρες που αγωνίστηκε και διακρίνεται για το πάθος της και τον τρόπο που πανηγυρίζει ξεσηκώνοντας τις συμπαίκτριες της.

Γίρι Κόβαρ: Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό

Η Καθ Μπελ είναι αμερικανίδα διαγώνια (29, 1.90) με βαρειά χτυπήματα και καριέρα στην Κορέα (Κάλτεκ Σεούλ, Πινκ Σπάιντερς), Πουέρτο Ρίκο (Γκίγκαντες ντε Καρολίνα, Λέονας ντε Πόντσε), Τουρκία (Μανίσα, Μπελικεσίρ, Μπολού), Κίνα (Πίγκεον), Φιλιππίνες (Πετρόν). Τώρα βρίσκεται στο Πουέρτο Ρίκο όπου παίζει στην Κάγκουας.

Ο Μιτσέλι έφερε και την παίκτρια-ορχήστρα Τζάλι Γουίντερς

Στο δύσκολο κορεάτικο πρωτάθλημα έχει αναδειχθεί δυο φορές κορυφαία επιθετική και κορυφαία μπλοκέρ.

Η μεταγραφή της Βελγίδας είναι ολοκληρωμένη, ενω με την αμερικανίδα έχουν υπογράψει προσύμφωνο και απομένει η υπογραφή της στο συμβόλαιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Νεφέλη Χατζηγρηγορίου

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Φρέιερ Όλμπρεχτ (Βέλγιο)

Ακραίες: Βίλμα Σάλας (;), Μαρία Γενιτσαρίδη, Tζάιλ Γουίντερς (ΗΠΑ)

Λίμπερο: Μαρία Αντωνακάκη, Σοφία Κοσμά

Διαγώνιες: Καθ Μπελ (ΗΠΑ)

Προπονητής: Λορέντσο Μιτσέλι (Ιταλία)