Στον Αίαντα Ευόσμου η Μαρτίνα Γκουίτζι

Η σύζυγος του Δημήτρη Τζούριτς και αρχηγός της εθνικής Ιταλίας, Μαρτίνα Γκουίτζι, θα συνεχίσει την καριέρα της στον Αίαντα Ευόσμου. 

Στον Αίαντα Ευόσμου η Μαρτίνα Γκουίτζι

Η πρώην αρχηγός της Εθνικής γυναικών της Ιταλίας Μαρτίνα Γκουίτζι που νυμφεύτηκε πριν δύο μήνες τον Δημήτρη Τζούριτς θα αγωνίζεται στον Αίαντα Ευόσμου!

Η Γκουίτζι θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά εκτός Ιταλίας. Τη σεζόν 2013-14 είχε αγωνιστεί στην κινεζική Γκουαντόνγκ Εβεργκράντε. Οπως είχαμε αποκαλύψει είναι απόφαση της να μείνει κοντά στον Τζούριτς που θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ώστε να κάνουν οικογένεια. Φυσικά στον Άρη δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί κι έτσι ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με τον Αίαντα Ευόσμου που επίσης θα αγωνίζεται στην Volley League γυναικών. Με την παρουσία της ο Αίας του Ηλία Ζωλασταθιάδη ανεβάζει και τις προσδοκίες για τους στόχους του και σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Η Γκουίτζι Τζούριτς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ιταλίας, τέσσερα κύπελλα Ιταλίας, πέντε σούπερ καπ Ιταλίας, τρία CEV Cup. Επίσης ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2007 με την Εθνική ομάδα Ιταλίας, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο.