Οριστικό: Ματαίωση της Volley League γυναικών, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες...

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε τη ματαίωση της Volley League γυναικών, λόγω της ασφυκτικής πίεσης των ημερομηνιών και της αντίθεσης των λοιμωξιολόγων.

Οριστικό: Ματαίωση της  Volley League γυναικών, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες...

Η ΕΟΠΕ πριν από λίγο αποφάσισε τη ματαίωση της Volley League γυναικών, λόγω της ασφυκτικής πίεσης των ημερομηνιών και της αντίθεσης των λοιμωξιολόγων. Παράλληλα αποφασίστηκε η διεξαγωγή ενός Λιγκ Καπ ή Covid Cup, για να συνεχιστούν οι προπονήσεις των κοριτσιών, υπο μορφή τουρνουά και να απονεμηθεί ένας τίτλος το 2021.

Το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει στις 17 Απριλίου, λόγω των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ και οι λοιμωξιολόγοι δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη με τον αθλητισμό. Με δεδομένο ότι ακόμη κι αν ανοίξουν την Παρασκευή τους αγώνες, δεν θα γίνουν ματς το Σαββατοκύριακο κι έτσι δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Βέβαια ουδείς εγγυάται ότι θα ανοίξει το πρωτάθλημα και δεν θα ξαναδιακοπεί.

Βάση του προγράμματος, χωρίς άλλη αναβολή κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (αμφίβολο) η κανονική περίοδος θα τελείωνε στις 14 Απριλίου. Σε 3 μέρες όμως, στις 17 του ίδιου μήνα πρέπει να συγκεντρωθεί η εθνική ομάδα, άρα δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Κι αυτό γιατί βάση της προκήρυξης οι τρεις πρώτοι των δυο ομίλων πρέπει να παίξουν χιαστί για να βγουν οι δυο ομάδες που θα αγωνιστούν στους τελικούς. Χρειαζόταν τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.