Η ανακοίνωση του Μίλωνα για την αποχώρησή του από τη Volley League

Ο Μίλων εξέδωσε ανακοίνωση περί αποχώρησης του από τη Volley League.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα για την αποχώρησή του από τη Volley League

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Μίλωνας στα 92 χρόνια ιστορίας του έχει μάθει να κινείται δημόσια και ανοιχτά, με διαφάνεια, αξιοπρέπεια και ήθος και το μέγεθος του Συλλόγου καθώς και η ιστορική παρακαταθήκη του, δεν επιτρέπουν σε κανέναν ούτε να αμφισβητεί ούτε να προκαταλαμβάνει τα όργανα του και δη το Δ.Σ. το οποίο πάντοτε λειτουργεί με δημοκρατική αντίληψη και στόχο το όφελος του Μίλωνα και μόνο.

Θεωρούμε ότι η έως σήμερα συνεργασία μας με τον κύριο Ταρνατόρο έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά τόσο τις ακαδημίες του βόλεϊ όσο και τις αγωνιστικές ομάδες, με σημαντικές διακρίσεις, ενώ πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή έχει περαιτέρω περιθώρια.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Μίλωνα έπειτα από συνεδρίαση αποφάσισε να αντιπροτείνει στον κύριο Ταρνατόρο συγκεκριμένες θέσεις σε απάντηση, ενός και μόνο υπομνήματος που μας απέστειλε στις 28/5 και σε αντίθεση σε όσα ανέφερε, περί εκτεταμένης, δήθεν,αλληλογραφίας και το οποίο περιέγραφε τις απόψεις του σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στην Volley League καθώς και τις όποιες δεσμεύσεις θεωρούσε ότι πρέπει να αναλάβει ο Μίλωνας.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε πως η κοινή προσπάθεια Μίλωνα και Παντελή Ταρνατόρου μπορεί να συνεχίσει να υλοποιείται στη βάση της αμοιβαίας συνεννόησης και της κατανόησης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία.

Τέλος, ο Μίλωνας έχει τόσο τη δύναμη και τη θέληση να πράξει το καλύτερο για τη συγκεκριμένη συνεργασία όσο και το θάρρος και την ευθύτητα να ανακοινώσει την έκβαση της συνεργασίας αυτής επίσημα”.