Προτάθηκε ο Πέπε Γκονζάλες, οι δυο δρόμοι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον δυο δρόμους για τους Κουβανούς Άλμπο, Σαντοβάλ, με τη διευκρίνιση ότι  τον δεύτερο δεν τον υπολογίζουν και οι όποιες ενέργειες, θα γίνουν για την παραμονή του πρώτου ή την αντικατάσταση του με άλλον ξένο διαγώνιο.

Προτάθηκε ο Πέπε Γκονζάλες, οι δυο δρόμοι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ όπως γράψαμε και χθες για να αντικαταστήσει τον Άλμπο, πρέπει πρώτα να τον αποκτήσει και για να τα καταφέρει πρέπει να πληρώσει άλλες 10.000 ευρώ, αφού οι 20.000 που στάλθηκαν για τους δυο Κουβανούς, χάθηκαν μεταξύ Πουέρτο Ρίκο και Κούβας.

Ήδη βγήκαν στην αγορά και διάφοροι μάνατζερ έκαναν τις προτάσεις τους, με πρώτο και καλύτερο τον Αργεντίνο Πέπε Γκονζάλες που έπαιξε στο παρελθόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παβναθηναϊκό. Ήταν στην Αλ Λαίν , πρωταθλήτρια Ντουμπάι, με προπονητή τον Γιάννη Καλμαζίδη και συμπαίκτη τον Χαντ. Η Αλ Λαίν όμως έχασε το Λιγκ Καπ και ο πρόεδρος έδιωξε προπονητή(πήραν τον Βούκοβιτς) και ξένους παίκτες και ο Αργεντίνος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ όμως για να προχωρήσει σε απόκτηση ξένου παίκτη, χωρίς να αποκτήσει τον Άλμπο πρέπει να έχει έγγραφες διαβεβαιώσεις από την ΕΣΑΠ γιατί κάηκε στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Δύσκολα όμως κάποιος έγκριτος νομικός θα γνωμοδοτήσει κατά της προκήρυξης, που είναι σαφής και αναφέρει ότι μπορεί να αντικατασταθεί ξένος παίκτης, μόνο αν αποκτηθεί με transfer. Και συν τοις άλλοις, αν οποιοσδήποτε γνωμοδοτήσει κατά της προκήρυξης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου καιροφυλακτούν, θα προσφύγουν στα δικαστήρια, θα προσβάλουν την απόφαση και θα κινηθούν κατά της γνωμοδότησης και του δικηγόρου. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή ως τις 15 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να αποκτήσει ακόμη και 4 νέους παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους Κουβανούς Άλμπο, Σαντοβάλ, αν δεν τους αποκτήσει...

Σίγουρα πάντως θα αποκτηθεί στις γιορτές και ξένος κεντρικός, ενώ παίζεται και η θέση του Ρώσου Ίλινιχ, που δεν έχει σχέση με τον παίκτη που ξέραμε πριν από 3-4 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τρίτο σετ αντικαταστάθηκε από τον Σωτήρη Σωτηρίου που τελείωσε και το ματς.

ΥΓ: Ρωτήσαμε και ψάξαμε γιατί δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή των Άλμπο, Σαντοβάλ και χωρίς να είναι ξεκάθαρη η κατάσταση, καταλήξαμε ότι τους έφερε μάνατζερ χωρίς την άδεια της κουβανικής ομοσπονδίας. Παρόμοια περίπτωση με μια σπουδαία Κουβανή που συμφώνησε πριν από δυο χρόνια με τον Πανναξιακό, μέσω του ίδιου μάνατζερ, αλλά η κουβανική ομοσπονδία μπλόκαρε τη μεταγραφή και δεν έγινε ποτέ!