Γιατί φεύγει ο Ραουβέρντινκ από τον Ολυμπιακό(pic)!

Μετά τον Γκάβιν Σμιτ και ο Γερούν Ραουβέρντινκ ετοιμάζει βαλίτσες για διαφορετικούς λόγους

Γιατί φεύγει ο Ραουβέρντινκ από τον Ολυμπιακό(pic)!

Ο Ολλανδός Γερούν Ραουβέρντινκ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και στον τελευταίο τελικό έγραψε ιστορία, καθώς στην μεγάλη ανατροπή του δεύτερου σετ(από 15-20) πήρε τους 5 τελευταίους πόντους.

Στην Κορέα ο Γκάβιν Σμιτ

Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού έμεινε δυο χρόνια στον Ολυμπιακό και πρόσφερε τα μάλα, αλλά λείπει από το σπίτι του από το 2008. Έφυγε από την Ολλανδία και έκανε καριέρα σε Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα, αλλά είναι πλέον 34 χρονών και θέλει να ζήσει με την οικογένεια του.

Έχει δυο μικρά παιδιά, αλλά και την αγαπημένη του σύζυγο που είναι κωφή εκ γενετής και θέλει να βρεθεί δίπλα τους, να ζήσει την οικογενειακή θαλπωρή που στερήθηκε τόσα χρόνια. Όταν μάλιστα μιλούσε μαζί της από το κινητό, το έκανε με βιντεοκλήση για να διαβάζει τα χείλη του.

Όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Ολλανδία, προκειμένου να παίξει σε ομάδα μικρής κατηγορίας, γι αυτό και σταμάτησε πρόπερσι από την Εθνική.

Γι αυτό και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος δήλωσε στο www.fosonline.gr

«Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στα δύο μου παιδιά την Λιζ και τον Τομ αλλά και στην σύζυγο μου. Θυσιάζουν τα πάντα για να είμαι εγώ εδώ για αυτό και ο τίτλος του mvp είναι αφιερωμένος σε εκείνους».

Ο Ολυμπιακός του έδωσε μερικές μέρες προθεσμία για να το ξανασκεφτεί, αλλά όλα δείχνουν ότι η απόφαση του είναι ειλημμένη...