Tα επεισόδια στην παγωμένη Πυλαία σε βίντεο-Δεν υπήρχε θερμόμετρο

ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου αναμετρήθηκαν στην Πυλαία το Σάββατο 23/2, σε έναν αγώνα που από διαφήμιση του βόλεϊ παραλίγο να εξελιχθεί σε γενικευμένη σύρραξη!

Tα επεισόδια στην παγωμένη Πυλαία σε βίντεο-Δεν υπήρχε θερμόμετρο

Όλα ξεκίνησαν από μια διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα στον Εβάντρο και τον Τακουρίδη στο πρώτο σετ. Η μεταξύ τους αψιμαχία κατέληξε στο να βλέπουν οι θεατές σκηνές από... American bar, αφού παίκτες και των δύο ομάδων μπήκαν στο παρκέ με άγριες διαθέσεις!

Ο Φοίνικας διαμαρτυρήθηκε ότι η θερμοκρασία δεν ήταν πάνω από 16 βαθμούς όπως προβλέπεται στην προκήρυξη. Σε θερμοκρασία 10-16 το πρόστιμο είναι 1000 ευρώ και κάτω των 10 φτάνει τις 2.000. Ζήτησαν να μετρηθεί η θερμοκρασία, αλλά δεν υπήρχε θερμόμετρο και δεν έκαναν ένσταση

Τελικά σε αυτό το σημείο η σύρραξη αποφεύχθηκε, όμως στο φινάλε του 3ου σετ η ένταση χτύπησε... κόκκινο με τον Εβάντρο να έχει νέο επεισόδιο με τον Τακουρίδη και να κάνει άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ ο Λέσκοφ έκανε άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα του «δικέφαλου του βορρά» και αυτή πήρε φωτιά. Οι παίκτες του Φοίνικα κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν φτυσιές και αντικείμενα και αποχώρησαν στα αποδυτήρια με πρόθεση να μην βγουν πάλι στον αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας, Ράτκο Παβλίσεβιτς, αλλά και ο πρόεδρος της μάδας, Αντώνης Τσαλόπουλος τελικά λειτούργησαν ως «πυροσβέστες» και το τέταρτο σετ συνεχίστηκε, όμως οι ξένοι του Φοίνικα δεν αγωνίστηκαν, αφού ο Παβλίσεβιτς θέλησε να βάλει νεαρούς παίκτες προκειμένου αν εκτονωθεί η κατάσταση.

Στο τέλος του ματς οι παίκτες των δύο αντιπάλων είχαν νέα έντονη διαφωνία στο κέντρο του γηπέδου, όμως τελικά επικράτησε η λογική και κάπως έτσι δόθηκε τέλος στο επεισόδιο...