Στον Φοίνικα οι Ταυρής και Βελούδης

Η διοίκηση του Φοίνικα καλωσόρισε τους δύο αθλητές, οι οποίοι εφεξής θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα της Σύρου. Ξεκίνησαν τα εργομετρικά τεστ.

Στον Φοίνικα οι Ταυρής και Βελούδης

Στην απόκτηση των Σπύρου Βελούδη και Κωνσταντίνου Ταυρή προχώρησε ο Φοίνικας Σύρου. Ο 21χρονος Βελούδης (16/1/1997) αγωνίζεται ως λίμπερο έχοντας παίξει ξανά στο παρελθόν με τη φανέλα του Φοίνικα, ενώ ο 23χρονος Ταυρής (6/4/1995) αγωνίζεται ως ακραίος. Η ανακοίνωση του Φοίνικα για τους δύο αθλητές αναφέρει:

«Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα δύο «συριανών» αθλητών. Ο λόγος για τον Λίμπερο Σπύρο Βελούδη ο οποίος γεννήθηκε στις 16/01/1997 και έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από την ομάδα μας όσο και από το Νεώριο. Ενώ έχει αγωνισθεί και έχει αποκτήσει εμπειρίες από τον Πανερθυραϊκό, την Κηφισιά και τον Απόλλων Σμύρνης.

Επίσης στην ομάδα μας για τη σεζόν 2018-19 θα είναι και ο Κωνσταντίνος Ταυρής που αγωνίζεται ως αρκαίος. Ο αθλητές που έχει παίξει σε ομάδας της Σύρου (ΑΣΕ Νεωρίου και Μέγα Αλέξανδρος), έχει περάσει από ομάδα της Volley League, μιας και ήταν στο δυναμικό του Ηρακλή Χαλκίδας.

Από την πλευρά μας να καλωσορίσουμε δύο αθλητές που γνωρίζουν πάρα πολλά για την ομάδα και την ιστορία της και ταυτόχρονα να τους ευχηθούμε να έχουν μία καλή και εποικοδομητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».

Από κει και πέρα, με τις εργομετρικές εξετάσεις στον αγωνιστικό χώρο του γυμναστηρίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Φοίνικα. Ο Θανάσης Τσούκος, που τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τις εργομετρικές μετρήσεις, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες της ομάδας.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινάει σήμερα Δευτέρα (3/9) με απογευματινή προπόνηση ανοιχτή στο φίλαθλο κοινό, καθώς στο νησί κατέφθασαν και οι ξένοι αθλητές του Φοίνικα προκειμένου να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.