Παπαγγελόπουλος Νίκος: «Περάσαμε πολλές δυσκολίες φέτος, αλλά τα καταφέραμε!» (vid)

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Φοίνικα Σύρου που πήρε το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

Παπαγγελόπουλος Νίκος: «Περάσαμε πολλές δυσκολίες φέτος, αλλά τα καταφέραμε!» (vid)

Ο Σλοβένος ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ και MVP του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς", Ζίγκα Στερν δήλωσε: «Δεν ήρθα για να πάρω το MVP αλλά για να πάρουμε ως ομάδα το τρόπαιο και τα καταφέραμε. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα γιατί περάσαμε πολλές δυσκολίες φέτος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως παλέψαμε κάθε παιχνίδι. Βήμα βήμα όμως πήραμε αυτόν τον τίτλο».

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ, Ιγκόρ Γιούρισιτς δήλωσε: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε την δυνατότητα να κατακτήσουμε τον τίτλο. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Χτίσαμε ότι πετύχαμε σήμερα. Η Βέροια αντέδρασε στο τρίτο σετ, όμως βρήκαμε τα αποθέματα και πήραμε τη νίκη. Ο τελικός ήταν παρόμοιος με το παιχνίδι πρωταθλήματος που δώσαμε εδώ. Δεν έφτασε τυχαία ο Φίλιππος Βέροιας στον τελικό, μας πίεσε, όπως κάναμε και εμείς. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη μαχητικότητά τους, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση. Θέλαμε να τελειώσουμε τη σεζόν καλά και το πετύχαμε».

Ο κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ, Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Φίλιππο Βέροιας. Στάθηκε άξια απέναντί μας και άξιζε να ήταν στον τελικό. Αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμα μεγαλύτερη. Θέλω να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου που τους έβλεπα τόσους μήνες χαμογελαστούς. Περάσαμε δύσκολα και χρειάστηκε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση, το επιτελείο και τον κόσμο του νησιού».