Ματιάσεβιτς (ΠΑΟΚ): «Oι χειρότερες εντυπώσεις, δεν ξαναέκανα τέτοιο ματς στην καριέρα μου» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νικολά Ματιάσεβιτς, χαρακτήρισε το ματς ως το χειρότερο της καριέρας του και δίκαιο το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στη Volley League ανδρών. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Ματιάσεβιτς (ΠΑΟΚ): «Oι χειρότερες εντυπώσεις, δεν ξαναέκανα τέτοιο ματς στην καριέρα μου» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Νικολά Ματιάσεβιτς για την συντριβή του ΠΑΟΚ που πήρε μόλις 40 πόντους:

«Έχω τις χειρότερες εντυπώσεις απο αυτό το ματς, δεν θυμάμαι να ξαναέκανα τέτοιο παιχνίδι στην καριέρα μου.Ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια το πρωτάθλημα. Ήταν μία δίκαιη επικράτηση. Δεν υπήρξε αμφισβήτηση. Στο Λιγκ Καπ θα παρουσιάσουμε άλλη εικόνα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε ανταγωνιστικοί».

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, δήλωσε για την ολοκλήρωση της σεζόν στη Volley League ανδρών:

«Τέλος καλό, όλα καλά με όποια προβλήματα αντιμετωπίσαμε. Είναι μία τεράστια επιτυχία και ευχαριστώ όλες τις ομάδες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες που υπερέβαλαν εαυτό σε μη φυσιολογικές συνθήκες.

Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν καλές και προσπάθησαν όλοι για το καλύτερο. Το ανδρικό βόλεϊ και η Volley League κατόρθωσε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τον κορονοϊό και το ολοκληρώσαμε σύμφωνα με αυτό που είχαμε αποφασίσει το καλοκαίρι.

Ήδη έχουμε αρχίσει και δουλεύουμε την επόμενη σεζόν, δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι είναι νωρίς. Πάμε να κάνουμε το Λιγκ Καπ και από την επόμενη μέρα θα δουλέψουμε για το επόμενο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ 3-0: Χωρίς ανάσα, έδωσε μόλις 40 πόντους (highlights)

Ολυμπιακός: Ο Ανδρεάδης κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα, ο Εφραιμίδης το 4ο και ο Ζήσης το 2ο συνεχόμενο

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής για τρίτη φορά ο Καζάζης

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0: Η απονομή στους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές (vid)