ΠΑΟΚ-Φοίνικας 2-3: Γκαράς: «Nα πάρουμε έναν τίτλο»

Ο Δημήτρης Γκαράς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς του Φοίνικα με τον  ΠΑΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

ΠΑΟΚ-Φοίνικας 2-3: Γκαράς: «Nα πάρουμε έναν τίτλο»

Ο εντυπωσιακός Φοίνικας μετά τον Ολυμπιακό νίκησε και τον ΠΑΟΚ και κλέβει την παράσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος βόλεϊ. Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης παρά την ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε μετά το ματς και τόνισε ότι οι στόχοι της ομάδας του παραμένουν υψηλοί:

«Οι στόχοι μας συνεχίζουν να είναι υψηλοί. Παίξαμε ένα ακόμη δύσκολο ντέρμπι που καταφέραμε να κερδίσουμε 3-2. Όλες οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και εμείς είμαστε πολύ κοντά. Το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχή της ομάδας. Εμείς πρώτα πιέσαμε τους εαυτούς μας στο τέταρτο σετ για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι από 2-1 που ήμασταν πίσω».

Από την πλευρά του ο λίμπερο της ομάδας του Φοίνικα και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γκαράς είπε:

«Νομίζω ότι με την βοήθεια της ΟΝΕΧ κτίζεται κάτι καλό στη Σύρο. Στόχος είναι να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις και μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε έναν τίτλο. Είμαστε μια πολύ μαχητική ομάδα που παίζει με πάθος και κυνηγάει κάθε φάση, κάθε πόντο, έχουμε υπέροχο κλίμα στα αποδυτήρια και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».