Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους!

Η επιλογή μας από το κουπόνι του Σαββάτου  και από το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (13/6). 

Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους!

Τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Οι «πράσινοι» έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ.

Αρχικά εξουδετέρωσαν τα επιθετικά ατού της ενώ προηγήθηκαν και στο σκορ. Μόνο αδιάφορους δεν τους λες και σίγουρα οι παίκτες θέλουν να παίξουν και για τον Γιώργο Δώνη ο οποίος μετά το πέρας της σεζόν θα αποχωρήσει.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε χαλαρός, απαθής και καθόλου επικίνδυνος στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό. Ηττήθηκε δίκαια και πλέον η 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά Champions League δεν είναι σίγουρη. Παρότι οι Γιαννούλης και Ίγκνασον επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θα έχει τον δημιουργικό του μέσο, Γιόσιπ Μίσιτς που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Καλύτερα στοιχεία επέδειξε ο Παναθηναϊκός ενώ και στα προηγούμενα ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους», έδειξε πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ακόμα και να τους κερδίσει. Με ρίσκο η επιλογή μας που είναι ο άσος. Ποντάρισμα αριστερά του δελτίου. Πρόταση
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 21.30: 1 (3.25)