Γιουβέντους τριπλασιασμού;

Ο στοιχηματικός σχολιασμός του τελικού και η σημερινή μας απόπειρα.

Γιουβέντους τριπλασιασμού;

Θετικά κύλησαν τα πράγματα για λογαριασμό μας στην Α’ Γαλλίας και τη Μπουντεσλίγκα, σε αντίθεση με τη Β’ Ιταλίας.

Ας δούμε τώρα τι έγινε στοιχηματικά στον τελικό του ελληνικού Κυπέλλου. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας και μέχρι και την Παρασκευή οι απανταχού πάροχοι στοιχήματος δεν είχαν αποφασίσει ποια φιναλίστ θα θεωρούσαν φαβορί. Άλλες εταιρείες θεωρούσαν επικρατέστερη Κυπελλούχο την ΑΕΚ, άλλες τον ΠΑΟΚ. Μόνο ανήμερα της αναμέτρησης είδαμε τους υπολογισμούς τους ξεκαθαρισμένους. Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρονταν σε μικρότερες αποδόσεις πιθανότατα λόγω έδρας. Ο άσος λοιπόν παρουσίαζε τόσο μεγάλη κινητικότητα που έφτανε μέχρι και το 2,30 στις 7.30 το απόγευμα. Το διπλό έφτανε μέχρι και στο 3,50.

Και όπως αποδείχθηκε, όχι μόνο βάσει του σκορ, αλλά με την εικόνα που παρουσίασαν οι αντίπαλοι στο ΟΑΚΑ, οι «μπουκ» διάβασαν λάθος το ματς… Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποδείχθηκε ανώτερος κατά πολύ τουλάχιστον για 70 λεπτά.

H σημερινή μας απόπειρα

Στο πρωτάθλημα της Δανίας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η Άαλμποργκ παρουσιάζεται σε κακή κατάσταση και χωρίς στόχους απέναντι στη φορμαρισμένη Κοπεγχάγη που χρειάζεται την επικράτηση, ώστε να αγκαλιάσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Άαλμποργκ – Κοπεγχάγη 2 (1,50)

Τελευταία ζαριά για τη Φιορεντίνα

Ευνοϊκή συγκυρία παρουσιάζεται στη Φιορεντίνα στην 37η και προτελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι «βιόλα» προέρχονται από δύο μεγάλης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκες (3-0 τη Νάπολι, 3-2 τη Τζένοα στη Γενοβα) και αν ξεπεράσουν και την αντίσταση της Νάπολι, υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθούν και στην επτάδα της ευρωπαϊκής εξόδου. Γιατί αναμετρούνται η έβδομη Αταλάντα με την έκτη Μίλαν. Μονόδρομος το τρίποντο στο Αρτέμιο Φράνκι.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Φιορεντίνα – Κάλιαρι 1 (1,40)

Γιουβέντους σε τριάρια;

Μετά το χθεσινό καταστροφικό για την Ίντερ βράδυ, η Ρόμα εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Υποδέχεται τη Γιουβέντους που χρειάζεται ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια οριστικά. Η «Κυρία» προσφέρεται σε τριάρια και δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ρόμα – Γιουβέντους Χ2 (3,00/3,30)

Χωρίς το παραμικρό περιθώριο

Η Μπεσίκτας έχασε τη μάχη του τίτλου από τη Γαλατασαράι. Αν χάσει και τη δεύτερη θέση, θα περιοριστούν και τα έσοδα στα οποία καλόμαθε και θα γίνουν πισωγυρίσματα. Μονόδρομος η νίκη επί της μαχόμενης για την παραμονή της, Οσμανλίσπορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Οσμανλίσπορ – Μπεσίκτας 2 (1,65)

Ο …καημός του σκόρερ

Τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ και το μοναδικό ουσιαστικό ενδιαφέρον έγκειται στο ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ. Ο Σαλάχ της Λίβερπουλ προηγείται με τρία γκολ (31) του Χάρι Κέιν (28) της Τότεναμ. Οι «πετεινοί» ολοκληρώνουν τη χρονιά στο Γουέμπλεϊ με αντίπαλο τη Λέστερ και βλέπουμε οι περισσότεροι παίκτες να αγωνίζονται για να σκοράρει ο Κέιν.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Τότεναμ – Λέστερ: Anytime σκόρερ ο Κέιν.
Τότεναμ – Λέστερ: Να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ ο Κέιν.