Θα το ευχαριστηθούμε

Σημεία, γκολ και σκόρερ από όλα τα μέτωπα της ημέρας, από το ΟΑΚΑ έως τη Μαδρίτη και τη Βαυαρία

Θα το ευχαριστηθούμε

Όλοι οι φίλοι του στοιχήματος καλούμαστε να ευχαριστηθούμε το τελευταίο πολύ μεγάλο αγωνιστικό Σάββατο της χρονιάς. Το γερμανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα αποτελούν μαγνήτες με τις κρισιμότατες μονομαχίες τους. Κοντά τους και ο τελικός του ελληνικού Κυπέλλου, αλλά και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα με τις τελευταίες εκκρεμότητές τους.

Το δραματικό φινάλε της Μπουντεσλίγκα

Πρωταθλήτρια η Μπάγερν. Αγωνίζεται εδώ και καιρό χωρίς βαθμολογικές επιδιώξεις και με πάντα διαφορετικές 11άδες και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Η Σάλκε κρατά στα χέρια της εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τη συμμετοχή τους εκεί ονειρεύονται οι Ντόρτμουντ, Χοφενχάιμ και Λεβερκούζεν. Φαινομενικά οι Βεστφαλοί βρίσκονται σε θέση ισχύος. Όμως, κλείνουν τις υποχρεώσεις τους, στο Σισχάιμ με αντίπαλο τη Χοφενχάιμ! Η Ντόρτμουντ τερματίζει οριστικά στις πρώτες θέσεις ακόμα και με ήττα με διαφορά ενός γκολ! Η Λεβερκούζεν χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Χοφενχάιμ. Αλλιώς θα επιδιώξει να κάνει επίδειξη ισχύος στο Αννόβερο, σκοράροντας όσο περισσότερο μπορεί. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας όλα κρίνονται στη διαφορά τερμάτων.

Μία από αυτές τις τρεις θα λάβει πιθανότατα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπουντεσλίγκα θα βγάλει σίγουρα στην ίδια διοργάνωση και την έκτη ομάδα της κατάταξης. Αν όμως η Μπάγερν στεφθεί Κυπελλούχος Γερμανίας «ευρωπαία» θα γίνει και η έβδομη! Οπότε εκτός της Λειψίας και της Άιντραχτ, παρόμοιες επιδιώξεις έχουν συγχρόνως οι Στουτγκάρδη και η Γκλάντμπαχ.

Όσον αφορά στην ουρά, η Κολωνία έχει υποβιβαστεί και η Μάιντζ εξασφάλισε την παραμονή της. Η Φράιμπουργκ χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλιστεί επίσης. Το Αμβούργο προσπαθεί να αποφύγει την προτελευταία θέση (απευθείας υποβιβασμός) για να πάρει παράταση η αγωνία του στα μπαραζ παραμονής. Το δικαίωμα για τα μπαράζ όμως ανήκει επί της παρούσης στη Βόλφσμπουργκ…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Λεβερκούζεν – Αννόβερο Over 3,5 (1,52)
Χέρτα – Λειψία 2 (1,65)
Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ Χ (3,30)

Η φοβερή αγωνία στη Γαλλία

Προτελευταία αγωνιστική έχουμε εδώ. Ανοιχτά όλα τα μέτωπα, εξαιρουμένης της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Λιόν, Μονακό και Μαρσέιγ μονομαχούν για δύο θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ Ρεν, Σεντ Ετιέν, Νις, Μονπελιέ και Μπορντό ερίζουν για είσοδο στην εξάδα. Θεωρητικά υπάρχουν
μαθηματικές πιθανότητες και για τη Ναντ. Μόνο θεωρητικά όμως. Στην ουρά, Καέν, Λιλ, Στρασβούργο, Τουλούζ και Τρουά αγωνιούν.

Η Μαρσέιγ έχασε βαθμούς χθες. Αν απόψε κερδίσουν η Λιόν και η Μονακό, ουσιαστικά θα κλείσει η τριάδα (μαζί τους και η Παρί) της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα όμως, δεν είναι και τόσο εύκολα. Οι Μονεγάσκοι έχουν αμφίβολο τον Φαλκάο και αρκετές άλλες απουσίες στη σύγκρουση με τη Σεντ Ετιέν και οι «λιονέ» καλούνται να αποδράσουν από το Στρασβούργο. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Η Νις υπερέχει λόγω έδρας και ποιότητας της Καέν και η προερχόμενη από δύο νίκες Λιλ ψάχνει ακόμα μία για να γλιτώσει τις περιπέτειες υποβιβασμού.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Λιλ – Ντιζόν 1 (1,45)
Νις – Καέν 1 (1,60)
Μονακό – Σεντ Ετιέν GOAL (1,50)

Έτοιμη για …άλλο παιχνίδι η Ατλέτικο

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζεται για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μαρσέιγ και ο μεγάλος αγώνας γίνεται την Τετάρτη. Η γηπεδούχος Χετάφε επιχειρεί να κάνει την υπέρβαση, να κερδίσει και να ισχυροποιήσει την υποψηφιότητά της για ευρωπαϊκή έξοδο. Προτελευταία αγωνιστική έχουμε και δεν υπάρχουν περιθώρια.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1 (2,40)

Η Β’ Ιταλίας

Ή τώρα ή ποτέ για την Παλέρμο. Ή νικά την υποδεέστερη Τσεζένα και μάχεται μέχρι τέλους για την άμεση επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία ή μπλέκει στην περιπέτεια των μπαράζ. Στο μεταξύ, η Κάρπι είναι βαθμολογικά εκτός στόχων και η Τσιταντέλα προσπαθεί να βελτιώσει τη θέση της μέσα στα μπαράζ ανόδου. Στα μπαράζ της εν λόγω κατηγορίας σημασία έχει και η θέση που θα τερματίσει η κάθε ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Παλέρμο – Τσεζένα 1 (1,45)
Κάρπι – Τσιταντέλα 2 (1,95)

Ο ελληνικός τελικός

Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεν συμπεριλαμβάνεται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Παρατηρώντας τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούνται φαβορί με τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 2,50 και 2,65. Οι Θεσσαλονικείς λογίζονται ως αουτσάιντερ ύψους 2,90-3,30. Και εμείς θα πάρουμε το GOAL που ίπταται στο 2,00. Τελικός είναι και αν κάποιος προηγηθεί, σίγουρα θα δεχτεί μεγάλη πίεση από τον αντίπαλό του.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ GOAL

Πάει για 30 γκολ

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε διένεξη με τον Χάινκες, επειδή ο δεύτερος τον αντικατέστησε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Πολωνός ήθελε να φτάσει τα 30 γκολ. Ήδη μετρά 29 τέρματα και σήμερα κόντρα στη Στουτγκάρδη έχει ακόμα μια ευκαιρία να τα καταφέρει.

Και η Ίντερ θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τη Σασουόλο και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηγέτης της φυσικά ο Ικάρντι.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μπάγερν – Στουτγκάρδη: Anytime σκόρερ ο Λεβαντόφσκι.
Ίντερ Σασουόλο: Anytime σκόρερ ο Ικάρντι.