Να σπάσουν την... κατάρα οι «βιόλα»

Δύο επιλογές από το κουπόνι της Τετάρτης (25/9)

Να σπάσουν την... κατάρα οι «βιόλα»

Μετά την ήττα από την Παρί στο φινάλε, η Λιόν δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρεστ για την έβδομη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Δύσκολη έξοδος για τους «Λιονέ» που μετά από τέσσερις άκαρπες προσπάθειες, θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα.

Μαζί της και η παράδοση, καθώς έχει κερδίσει 15 από τα 19 ματς με «νεοφώτιστες» ομάδες. Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης για τους φιλοξενούμενους που έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Τόσο για βαθμολογικό, όσο και για ψυχολογικό λόγο. Εμπιστοσύνη στη Λιόν λοιπόν χωρίς φοβίες. Είμαστε αισιόδοξοι και θα ποντάρουμε στο διπλό.

Επόμενη στάση η Ιταλία και η Φλωρεντία. Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Σαμπντόρια και η νίκη είναι μονόδρομος. Οι «βιόλα» έδειξαν ικανοί να φύγουν με το διπλό από την έδρα της Αταλάντα αλλά το 0-2 έκανε…φτερά.

Μετράνε αρνητικό σερί 18 αγώνων (επτά μήνες) χωρίς τρίποντο στο Καμπιονάτο και η «παρθενιά» πρέπει να σπάσει. Ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα που έχει αστάθειες σε όλα τα μέτωπα και μετράει ήδη 9 γκολ παθητικό. Άσος η επιλογή μας

Πρόταση
Μπρεστ - Λιόν (20.00): 2 (1.70)
Φιορεντίνα - Σαπμντόρια (22.00) 1 (1.63)