Προσέχουν για να έχουν!

Εν μέσω επίσημων αγώνων τόσο για Champions League όσο και για το Europa, εμείς θα επιλέξουμε ως βασικό σημείο έναν πολύ ενδιαφέρον φιλικό αγώνα.

Προσέχουν για να έχουν!

Φυσικά, υπάρχει λόγος που το κάνουμε αυτό, καθώς περιμένουμε το ξέσπασμα της Λίβερπουλ στην Γενεύη απέναντι στην Λιόν. Οι τρεις διαδοχικές τριάρες από Ντόρτμουντ, Νάπολι και Σεβίλλη έχουν προκαλέσει συζητήσεις από νωρίς στην φετινή σεζόν όσον αφορά την δυναμικότητα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Λόγω και του πρώτου επίσημου αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, για το Τσάριτι Σιλντ την ερχόμενη Κυριακή(04/08), είναι λογικό οι «ρεντς» να επιθυμούν μια καλή εμφάνιση και φυσικά την νίκη απέναντι στην Λιόν. Εκτός από του κουρασμένου,λόγω του Copa Africa, Σαντιό Μανέ, όλοι οι βασικοί παίκτες της Λίβερπουλ θα βρίσκονται στην διάθεση του Γερμανού τεχνικού, ο οποίος ελπίζει σε μια νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Από την άλλη πλευρά, είναι η Λιόν, που αποτελεί μια ποιοτική αξία στον χώρο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η γαλλική ομάδα το περασμένο Σάββατο κέρδισε την Άρσεναλ με σκορ 2-1 μέσα στο Λονδίνο, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση των ποδοσφαιριστών της.

Στον συγκεκριμένο αγώνα παρόλα αυτά θα μετρήσει το κίνητρο της Λίβερπουλ για την νίκη, καθώς και η Λιόν δεν είναι ομάδα η οποία θα «σκοτωθεί» απέναντι σε έναν πεισμωμένο αντίπαλο σε έναν φιλικό αγώνα. Η επιλογή μας λοιπόν είναι η νίκη των Άγγλων ακόμα και από το πρώτο ημίχρονο!

Πρόταση: Λίβερπουλ-Λιόν 1(1,60) ημίχρονο/ 1 τελικό(2,30)