Γκολ σε Γαλλία και Γερμανία

Δύο ματς, ένα φαβορί και γκολ.

Γκολ σε Γαλλία και Γερμανία

Από Γαλλία και Γερμανία οι σημερινές στοιχηματικές επιλογές μας. Αρχή από τη Γαλλία όπου η Μονακό υποδέχεται την Μπορντό. Κάποτε θα μιλούσαμε για ένα ντέρμπι αλλά πλέον ο συσχετισμός δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον αγκαλιά με την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Μπορντό βρίσκεται στη 13η θέση και ουσιαστικά χωρίς στόχο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν κινδυνεύει και δεν διεκδικεί κάτι.

Οι δύο ομάδες βρίσκουν σχεδόν μόνιμα δίχτυα αλλά όχι με ιδιαίτερη ευκολία. Η επιλογή 2-3 γκολ δείχνει λογική σε συνδυασμό με την απόδοση που είναι ικανοποιητική.

Μονακό – Μπορντό 2-3 γκολ (2.02)

«Μετακομίζουμε» στη Γερμανία όπου στο Μόναχο η Μπάγερν θα υποδεχτεί την Βόλφσμπουργκ. Φυσικά το ματς έχει φαβορί κι αυτή είναι πρωτοπόρος Μπάγερν που θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Μόνο που στοιχηματικά η απόδοση είναι χαμηλή ως εκ τούτου η νίκη της αδιάφορη αν ποντάρουμε μόνο σε αυτή. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην 7η θέση και χρειάζονται τους τρεις βαθμούς προκειμένου να επιστρέψουν στην πεντάδα.

Οι Βαυαροί δεν θα έχουνε κάποιο πρόβλημα αφού εδώ και αρκετό καιρό έχουν βρει την φόρμα τους και σκοράρουν συνεχώς. Θα στοιχηματίσουμε την νίκη της Μπάγερν αλλά και στο να μπουν περισσότερα από τέσσερα τέρματα στο παιχνίδι.

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 1 και όβερ 3,5 γκολ (2.30)