Με φόντο την νίκη ψυχολογίας

Στο σημερινό (Τετάρτη, 9/1) κουπόνι στοιχήματος θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο Ελλάδας και τα ματς στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των «16».

Με φόντο την νίκη ψυχολογίας

Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (15:00, Cosmote TV)

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν με την προηγούμενη να ήταν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος όπου η αναμέτρηση είχε λήξει 1-1. Οι γηπεδούχοι έχουν στο μυαλό τους τα επόμενα τρία σημαντικά ματς στην Super Leaue αλλά θα αγωνιστούν με όλα τους τα όπλα απέναντι στην ομάδα του Κάναντι. Ίσως ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μπάμπης Τεννές να θέλει να πάρει την νίκη σήμερα ακόμη κι αν κουράσει τους βασικούς του παίκτες για να τους κάνει να πιστέψουν πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Βάση απόδοσης θα επιλέξω την νίκη του Απόλλωνα στο 4,15.

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Cosmote TV)

Χωρίς καμία αλλαγή θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι παρά το σημαντικό ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Λάρισα. Ο Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας με όλους τους παίκτες να βρίσκονται μέσα σε αυτήν. Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει χωρίς τους Τόνσο και Καλτσά. Πρόκειται να γίνει σκληρή μάχη καθώς και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για μια καλή πορεία στο Κύπελλο, και αναμένεται να προσπαθήσουν κι οι δύο να σκοράρουν.

Συνοπτικά:

Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος: 1 (4.15)

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης: Goal-Goal (1.80)