«Μπλόκο» στην Λιβαδειά

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα στην έδρα του Λεβαδειακού με δύο σημαντικές απουσίες λίγες μέρες μετά την μεγάλη ήττα-αποκλεισμός στην Ευρώπη από την ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα. Μεγάλο ματς ανάμεσα στην Αταλάντα και την Λάτσιο στο σημερινό κουπόνι.

«Μπλόκο» στην Λιβαδειά

Χθες, Κυριακή (17/12) μας «χάλασε» η Λίβερπουλ την τετράδα του στοιχήματος. Δεν πειράζει όμως, βγήκαν 3/4. Διόλου άσχημα. Σήμερα, Δευτέρα (17/12) το κουπόνι δεν διαθέτει πολλές αναμετρήσεις ωστόσο μια δυάδα μπορεί να βγει. Θα «κυνηγήσω» την έκπληξη στην Λιβαδειά και το ωραίο θέαμα στο Μπέργκαμο της Ιταλίας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports2)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε άδοξα το ταξίδι του στην Ευρώπη καθώς ηττήθηκε για 5η φορά σε έξι αγωνιστικές στον όμιλο του. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο, Ολυμπιακό και σήμερα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο +8. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει δύο σημαντικές απουσίες, αυτές του Πέλκα και του Βιεϊρίνια που σίγουρα αποτελούν μεγάλο πρόβλημα. Ο Λεβαδειακός έχει μόλις δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σε 13 αγωνιστικές και σήμερα αναμένεται να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Θα επιλέξω το 1Χ διπλή ευκαιρία καθώς εκτός των σημαντικών απουσιών για τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την αντίδραση που θα έχει μετά την νέα «βαριά» ήττα στην Ευρώπη από μια σίγουρα χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα. (2.80)

Αταλάντα-Λάτσιο (21:30, Novasports)

Η Λάτσιο πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League ως δεύτερη στον όμιλο της. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με 2-2 στο ματς που υποδέχθηκε την Σαμπντόρια. Ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία της Λάτσιο στην Serie A'. Η Αταλάντα επικράτησε με 3-1 στην έδρα στο Ούντινε δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί δύο ηττών στο πρωτάθλημα. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 4 βαθμούς (5η Λάτσιο-25Β. / 11η Αταλάντα-21Β.) και αναμένεται να γίνει ένα σπουδαίο ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη, οι γηπεδούχοι έχουν ένα προβάδισμα λόγω έδρας και κούρασης των αντιπάλων τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο πιστεύω πως η Λάτσιο μπορεί να βγάλει αντίδραση. Θα επιλέξω τον συνδυασμό Over 2,5 Goal με το Goal-Goal. (1.80)

Συνοπτικά:

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: 1Χ Δ.Ε. (2.80)

Αταλάντα-Λάτσιο: Over 2,5 Goal & Goal-Goal (1.80)