Αλλού έχει το μυαλό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπορεί να νικήσει τη Γιουνάιτεντ η Βαλένθια. Μπενφίκα - ΑΕΚ, όπως ΑΕΚ - Μπενφίκα.

Αλλού έχει το μυαλό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Βαλένθια υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι θέσεις στον όμιλο έχουν κλείσει, με τη Μάντσεστερ να έχει κατακτήσει ήδη την πρόκριση της στη φάση των 16, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα τερματίσει 2η πίσω από τη Γιουβέντους.

Οι «νυχτερίδες» θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε έχει μεγάλη ευκαιρία να φύγει από τη διοργάνωση με μία σπουδαία νίκη, καθώς οι φιλοξενούμενοι σκέφτονται από τώρα το παιχνίδι της Κυριακής, με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Το δεύτερο παιχνίδι που αξίζει το ποντάρισμα μας σε ένα ειδικό στοίχημα είναι το Μπεφίκα - ΑΕΚ. Επίσης ένα αδιάφορο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδας ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο.

Η κατάσταση του ομίλου έχει κριθεί. Μπάγερν και Άγιαξ πήραν τα χρυσά εισιτήρια και απόψε θα παλέψουν για την πρωτιά, ενώ η Μπενφίκα θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ένωση έχει την ευκαιρία να παίξει ανοιχτά απόψε και να βρει ένα γκολ απέναντι στους Πορτογάλους. Θα ψάξουμε το Γκολ - Γκολ.

Βαλένθια - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 2.65

Μπενφίκα - ΑΕΚ Γκολ - Γκολ 2.00