Μπορεί να πάρει την ισοπαλία η Λαμία

Η Λαμία και ο Πανιώνιος κλείνουν την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με την αποψινή αναμέτρηση τους, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Μπορεί να πάρει κάτι η Νιουκάσττλ.

Μπορεί να πάρει την ισοπαλία η Λαμία

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τη Λαμία στο τελευταίο ματς της 11ης αγωνιστικής στο πλαίσιο της Σούπερ Λιγκ. Στόχος των φιλοξενούμενων ; Να μη φύγουν ηττημένοι από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέρνλι με ένα και μοναδικό στόχο, τους 3 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να διευρύνουν τη αήττητο τους ρεκόρ στα 4 ματς.

Πανιώνιος - Λαμία χ 3.25

Η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να πούμε ότι επηρεάζει το ίδιο όλες τις ομάδες. Η συγκεκριμένη διακοπή ωφέλησε περισσότερο τους Λαμιώτες, αφού ο Πανιώνιος βρισκόταν στο καλύτερο μομέντουμ από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2 σημαντικές απουσίες για απόψε με τους Βάντερσον και Μπλάζιτς να είναι εκτός αποστολής, ενώ δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς τον αρχηγό τους Κόρμπο και Μανθάτη, ενώ εκτός έμεινε και ο Σπιριντόνοβιτς. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπορούν να βρουν ένα γκολ στη Νέα Σμύρνη και να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας και γι' αυτό θα ψάξουμε το Χ.

Μπέρνλι - Νιουκάστλ 2 2.85

Η Νιουκάστλ μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της Μπέρνλι. Οι «καρακάξες» είναι αήττητες για 3 διαδοχικά παιχνίδια, ενώ στα δύο τελευταία από αυτά πήρα και τους 3 βαθμούς της νίκης. Η γενική παρουσία των δύο ομάδων δεν είναι καλή αλλά σίγουρα η Νιουκάστλ έχει δείξει καλύτερο δείγμα και για αυτό θα την προτιμήσουμε. Η Μπέρνλι δυσκολεύεται να σκοράρει ακόμη και μέσα στην έδρα της. Φαίνεται πως η συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι, την επηρέασε πολύ αρνητικά, τόσο που έχασε τον εαυτό της. Ο Μπενίτεθ θα βρει τον τρόπο να πάρει τους 3 βαθμούς, θα πάμε στο διπλό.