Εκτός έδρας... δυσκολεύεται

Επικίνδυνη έξοδος για τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση ο Σφαιρόπουλος.

Εκτός έδρας... δυσκολεύεται

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τη EuroLeague και η ανάγκη για τη νίκη είναι μεγάλη. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και έρχονται από νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι νίκησαν πριν 2 μέρες τη Γκραν Κανάρια και έρχονται ανεβασμένοι. Ωστόσο μη ξεχνάμε ότι αυτό είναι το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης στη διοργάνωση και περιμένουμε το «στραβοπάτημα». Άσος λοιπόν σε απόδοση 1.80.

Επικίνδυνη έξοδος για τη Φενέρ που ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο της ομάδας. Αν παρατηρήσουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια της Φενέρ αντιλαμβανόμαστε πως οι αγώνες της κρίνονται στο τέλος και με διαφορά κάτω από 10 πόντους.

Ειδικότερα, στα τελευταία 5 ματς, έχουν δώσει 3 αγώνες εκτός έδρας στους οποίους μετράνε μία ήττα ( Εφές - Φενέρ 89-83), μία νίκη με διαφορά 2 πόντων (Μπασκόνια - Φενέρ 72-74) και μία νίκη με διαφορά ενός πόντου (Ολυμπιακός - Φενέρ 72-73). Απόψε έχει μπροστά της άλλο ένα ματς εκτός έδρας, αυτή τη φορά με τη Μακάμπι που προσπαθεί να βρει παλμό ζωής μετά τις 5 συνεχόμενες ήττες. Πάμε στον άσο με πλεονέκτημα 6.5 πόντων σε απόδοση 1.90.