Μια Κυριακή με πολλές σκληρές αναμετρήσεις στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα

Παρέλαση στην Ελλάδα αλλά το στοίχημα... στοίχημα με αρκετά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη να ξεχωρίζουν.

Μια Κυριακή με πολλές σκληρές αναμετρήσεις στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα

Εθνική εορτή σήμερα για την Ελλάδα ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για κυνηγήσεις να πας ταμείο. Ας ξεκινήσουμε με την Ισπανία και την πρώτη αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα στην Χετάφε και την Μπέτις. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού θα δείξει σημάδια κούρασης απέναντι σε μία Χετάφε που θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς με κάθε κόστος. Όμως η φετινή Μπέτις αν μη τι άλλο έχει δείξει σκληρό χαρακτήρα και θα το παλέψει με όλες της τις δυνάμεις. Η καλύτερη επιλογή για ποντάρισμα είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση του 1,90.

Στην συνέχεια και στο γερμανικό πρωτάθλημα, η Λειψία υποδέχεται την Σάλκε για την 9η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι τα έχουν πάει αρκετά καλά μέχρι σήμερα στο εντός συνόρων σε αντίθεση με την Σάλκε που έχει κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα στην ιστορία της κάτι που την αναγκάζει πλέον να κυνηγάει τους βαθμούς. Προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι συνεπώς και Όβερ 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,60.

Στην Ιταλία έχει ντέρμπι στην Νάπολη. Οι «παρτενοπέι» υποδέχονται την Ρόμα σε ένα παιχνίδι που θυμίζει πολύ την κατάσταση που ήταν την περσινή χρονιά οι δύο ομάδες. Η Νάπολι κυνηγούσε σαν τρελή την Γιουβέντους μέχρι που ήρθε η Ρόμα να πάρει ένα τεράστιο διπλό μέσα στο Σαν Πάολο με σκορ 2-4. Προβλέπεται ανοιχτό παιχνίδι καθώς και η Ρόμα έχει μείνει πίσω και χρειάζεται τους βαθμούς αλλά η Νάπολι δεν πρέπει να πετάξει κανέναν βαθμό όσο η Γιουβέντους συνεχίζει απτόητη και αήττητη. Γκολ Γκολ σε συνδυασμό με Όβερ 2,5 τέρματα στο 1,75.

Στην δική μας Superleague, η back-to-back έκπληξη στο πρωτάθλημα είναι και φέτος ο Ατρόμητος. Έξι νίκες σε επτά παιχνίδια όμως σήμερα αγωνίζεται στην Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος έχει το πάνω χέρι. Ο άσος αποφεύγεται λόγω φόρμας του Ατρόμητου όμως το 2-3 γκολ είναι το πιο ασφαλές ποντάρισμα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Σε απόδοση 1,95. Ας πάμε και στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι είναι χωρίς βαθμό εκτός έδρας την φετινή σεζόν κάτι που δεν αντικατοπτρίζεται ακριβώς με τις εμφανίσεις τους. Άξιζε κάποιους βαθμούς ο Αστέρας και πολύ πιθανό είναι να τους πάρει σήμερα στην έδρα του Παναιτωλικού όπου τα τελευταία χρόνια τα αποτελέσματα μεταξύ τους είναι μοιρασμένα σε νίκες και ήττες. Ρίσκο αλλά αξίζει το διπλό σε απόδοση 2,70.

Συνοπτικά:

Χετάφε-Μπέτις: 2-3

Λειψία-Σάλκε: Όβερ 2,5 γκολ

Νάπολι-Ρόμα: Γκολ-Γκολ & Όβερ 2,5 γκολ

Πανιώνιος-Ατρόμητος: 2-3 γκολ

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης: 2