Θα επιβεβαιώσει τον τίτλο της η Εθνική;

Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στην ελληνική ομάδα για να τερματίσει πρώτη;

Θα επιβεβαιώσει τον τίτλο της η Εθνική;

Και από σήμερα η δράση ορίζει αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων. Σε κάποιους αυτό αρέσει γενικότερα, για κάποιους άλλους αποτελεί ένα διάλειμμα από την τρέλα των συλλογικών θεσμών και κάποιοι άλλοι ακούν Εθνικές ομάδες και αυτόματα κλείνουν την τηλεόραση και τα ραδιόφωνα.

Θα σταθούμε στην ελληνική ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε με νίκη στην Εσθονία και συνέχισε με ήττα στην Ουγγαρία. Ισοβαθμεί με τους Μαγυάρους στους τρεις πόντους και έχει από πάνω της την πρωτοπόρο Φινλανδία (6 β.). Ουραγός με μηδενικό ενεργητικό η Εσθονία.

Η συγκομιδή του συνόλου που ηγείται ο Μίκαελ Σκίμπε είναι μικρότερη από τους Σκανδιναβούς, αλλά οι στοιχηματικές εταιρείες χρίζουν την Ελλάδα φαβορί για την κορυφή του δευτέρου ομίλου του τρίτου γκρουπ της μπερδεμένης αυτής διοργάνωσης. Έστω και οριακά. Η Εθνική μας έχει τόσες πιθανότητες να τερματίσει πρώτη όσο δείχνει το 2,50. Οι Ούγγροι είναι οριακά αουτσάιντερ με 2,60 με τους νυν πρωτοπόρους Φινλανδούς να συνοδεύονται από 3,20 και τους Εσθονούς να θεωρούνται ξεγραμμένοι όπως δείχνει το 70,00 (και βάλε).

Οι αποδόσεις αυτές σίγουρα θα αλλάξουν, καθώς αύριο αναμετράται η Ελλάδα με την Ουγγαρία και η Εσθονία με τη Φινλανδία. Τις αναφέρουμε έγκαιρα ως σημείο αναφοράς για τη συνέχεια.

Όσο για προτάσεις, το έχουμε γράψει επανειλημμένως και στο έντυπο «ΦΩΣ» και στο fosonline.gr. Τα προγράμματα που βασίζονται σε Εθνικές ομάδες δεν μας ενέπνευσαν ποτέ, εκτός κι αν πρόκειται για Μουντιάλ, EURO και Κόπα Αμέρικα.

Δύο παιχνίδια έχουμε βάλει στο μάτι και έχουμε επιλογές με καλές αποδόσεις. Το ένα διεξάγεται στη Χαιφα. Η Εθνική του Ισραήλ ως επί το πλείστον αγωνίζεται με ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος. Οι Σκοτσέζοι αντίθετα από παίκτες που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας είτε στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, οι «Χαϊλάντερς» ήταν πειστικοί στην πρεμιέρα τους (2-0 την Αλβανία) και οι Ισραηλινοί απογοήτευσαν απέναντι στον ίδιο αντίπαλο (0-1). Πάμε για Χ2 μεγάλων αποδόσεων.

Το άλλο είναι φιλικό και διεξάγεται στο Μιλένιουμ του Κάρντιφ. Από τη μια πλευρά η Ουαλία και από την άλλη η Ισπανία. Ποιος μπορεί να θέλει το ματς περισσότερο; Προφανώς οι Βρετανοί που δεν είναι συνηθισμένοι στο να φιλοξενούν στο σπίτι τους τόσο ισχυρά brand names του αθλήματος. Όμως, και στους «φούριας ρόχας» δηλαδή μια Εθνική στην οποία περιποιεί τιμή για κάθε Ισπανό ποδοσφαιριστή να αποτελεί μέλος της, υπάρχουν νέα πρόσωπα (πχ. Αλκάθερ), τα οποία θέλουν να είναι υποψήφια για κλήση σε κάθε αγώνα κάθε διοργάνωσης. Γι’ αυτό αφήνουμε την κόντρα στην άκρη και διαλέγουμε το Goal που προσφέρεται και σε πολύ ωραία απόδοση.