Ώρα Ελλάδας στη Βουδαπέστη

Μπορεί αυτή η Ουγγαρία να υποχρεώσει την ελληνική ομάδα σε ήττα;

Ώρα Ελλάδας στη Βουδαπέστη

Όπως δεν μας έπειθε η Εσθονία, δεν μας πείθει ούτε η Ουγγαρία. Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Παραμένει καλά οργανωμένη, αλλά αργή. Αδυνατεί να κρατήσει κοντά τις γραμμές της όταν επιτίθεται. Το έμψυχο υλικό της δεν εμπνέει δέος ούτε καν τον ιδιαίτερο σεβασμό.

Αν εξαιρεθεί ο Άνταμ Ζάλαϊ, ο δυναμικός και ικανότατος φορ της Χοφενχάιμ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της διακρίνονται μόνο γιατί μπορούν και κάνουν στον αγωνιστικό χώρο τα βασικά.

Όμως, μια ομάδα για να κερδίσει μια αντίπαλο παρόμοιας ή ανώτερης ποιότητας, θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω. Θεωρούμε ότι αυτή η ομάδα των Μαγυάρων είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ή τουλάχιστον ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που σχεδιάζουν οι ιθύνοντές της. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στην πρόσφατη αναμέτρησή της με τη Φινλανδία.

Αν η Ελλάδα παρουσιαστεί σοβαρή στη μεσαία γραμμή και στα μετόπισθεν, θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι οι Έλληνες υπολογίζονται ως αουτσάιντερ μας αρέσει ακόμα περισσότερο, γιατί μεγαλώνουν οι αποδόσεις. Χ2 λοιπόν.

Όσοι βέβαια επιθυμούν να δοκιμάσουν σε κάτι που ίσως απαιτήσει μικρότερο ρίσκο, αυτό βρίσκεται, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, στο Ρέικιαβικ. Η Ισλανδία έχασε τη συνοχή της, η οποία αποτελούσε και το μεγαλύτερο όπλο της. Η απομάκρυνση του τεχνικού Χαλγκρίμσον και η έλευση του Χάμρεν φαίνεται πως δεν μπορεί να φέρει αμέσως αποτελέσματα. Προ ημερών η ομάδα συνετρίβη με 6-0 στην Ελβετία. Στους νικητές ακυρώθηκαν και δύο γκολ. Η κατάσταση αυτή ήταν ενδεικτική της νέας τάξης πραγμάτων που ισχύουν στην Ισλανδία.

Αντίπαλός της είναι το Βέλγιο των «αστέρων» (Αζάρ, Λουκάκου κ,α). Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα από το Μουντιάλ και έπειτα, αν εξαιρεθεί η απουσία του τραυματία Ντε Μπρούιν. Έδωσαν φιλικό στη Γλασκώβη και νίκησαν 4-0. Παραμένουν σε καλή κατάσταση, σκοπεύουν να μπουν με το δεξί και στο Nations Cup. Πιστεύουμε ότι μπορούν να το κάνουν.

Διπλό ή over 2,5 ή και τα δύο μαζί σε συνδυαστικό ποντάρισμα με φυσικά ανώτερες τιμές.